• B3 – Sortida 9 de juliol

    Benvolguts i benvolgudes alumnes,

    Com us vaig comentar ahir, aquest dimarts, dia 9 de juliol, farem una sortida. Igualment, quedarem a les 19 h a l’aula 1 de plaça de Catalunya i hi anirem tots junts xino-xano.

    Si hi ha algú que hi vol anar directament, podem quedar allà a les 19.45 h (m’heu d’avisar si vindreu a l’aula o si anireu directament allà).

    No heu de portar ni llibre, ni llibreta, ni res de res. Només heu de portar una mica de força, una mica d’equilibri, una mica de valor i una mica de seny.

    El lloc on anem és l’escola Ferran Sunyent, al carrer Viladomat, 2, a prop de la parada Poble Sec de la línia verda. Si cliqueu aquí, teniu un plànol de l’adreça.

    I què farem allà?

    Doncs és una mica una sorpresa… Una pista: si tafanegeu pel bloc, l’entrada del 23 de maig de 2013 us en pot donar alguna idea… 😉

  1. Alberto Garcia

    06 jul. 13
    17:35 #

    Ooohhhh!!!! Crec que m’agradarà aquesta excursió. Aquest espectacle ho he vist moltes vegades per televisió però mai en viu… Deu ser impressionant. Jo aniré a l’aula. Ens veiem!!! 😉

    1. nolivella

      06 jul. 13
      18:03 #

      Hola, Alberto! Benvingut al bloc! A mi també m’agrada molt aquest espectacle! On anirem és una colla més modesta, però segur que serà igual d’emocionant! Per cert, hauries de dir «aquest espectacle l‘he vist…». Tingues en compte que estàs parlant d’una cosa concreta i masculina (l’espectacle). Fins dilluns!

      1. Alberto Garcia

        06 jul. 13
        18:24 #

        Uoopppssss… És veritat!!! 🙁
        Bon cap de setmana 🙂

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes