• Solange-2

  ojos_ahumados[1]

  La Solange era una noia rossa; tenia el cabell llis amb un serrell llarguíssim que gairebé li tapava els ulls. Uns ulls d’un gris verdós semblants als d’un gat. La seva mirada era provocadora i desafiadora.Tenia els llavis carnosos i el nas petit. Era esblaimada, pigallosa i una mica grassoneta.

  El seu caràcter espontani i extravertit la feia una noia simpàtica i alegre. Va créixer en un ambient suburbial del sud de França sense normes de comportament estrictes i poca afectivitat familiar. Aquest fet feia que la Solange sigués una noia de tracte obert i desfogat amb els homes, amb qui  agradava coquetejar i cridar l’atenció dels altres.

  Era una noia emocionalment inestable i amb poca autoestima que durant un temps va sofrir l’amor no correspost que sentia pel Juan Manuel, encara que mantenia una aventura amorosa amb l’Andreu.

  Quan l’Andreu va marxar, la Solange va viure un període de descontrol i es va tornar més promíscua i eixelebrada que mai. El resultat d’aquest comportament va ser un embaràs i posteriorment un avortament. Durant aquella època l’única persona que li donava suport era en Juan Manuel, amb qui va afermar llaços d’amistat.

  Al cap d’un temps va conèixer el Fernàndez. La Solange el descrivia com un home dominant i absorbent. Malgrat això va torbar-hi la protecció que necessitava, se sentia especial, única i estimada. Amb el Fernàndez va mantenir una relació estable i fidel, fins i tot quan ell va marxar i gairebé no en rebia notícies, inclús pensava que era mort . D’aquesta relació va néixer la seva filla.

  Finalment passa la resta dels seus dies amb l’Andreu amb qui estava unida per sentiments com l’amistat,l’afecte,la tendresa i el compromís per part d’ell de no deixar-la sola.

  Ruth del Romo

Cap comentari

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>