• Solange-4

  ojos

  La Solange, era una noia molt espontània, extravertida, bastant simpàtica i molt alegre.

  Físicament era una xicota rossa amb els cabells rossos i amb un serrell allisat que li arribava per les celles, d’ulls bastant verdosos i estirats amb la qual cosa tenia una semblança oriental amb mirada provocativa i desafiant, els seus llavis eren carnosos i el seu nas petitó,i era una noia una mica grassoneta.

  En la seva infància es va criar a França amb la seva família, amb un ambient molt poc afectiu i sense una educació definida.

  Té un caràcter molt obert en vers als homes i no s’avergonyia de fer bromes molt picants i que en general era escandalosa i li agradava ser el centre d’atenció perquè els els altres s’hi fixessin.

  Va passar una època de la seva vida en què va sofrir molt per amor, estava bojament enamorada d’en Juan Manuel, que era un noi molt culte i que també tenia molta conversa i li agradava coquetejar amb les dones.

  Ella tenia una fixació especial per la seva tia, una senyora francesa amb un caràcter molt  fort i que es sentia molt sola en un país que no era el seu, per això buscava suport en la Solange i havien passat gran part de la seva vida juntes fins que finalment la seva neboda coneix un home que la fa sentir protegida i la sensació de no passar cap necessitat  a la vida. No obstant això, la Solange, desprès de casar-se amb en Fernández, seguia sentint amor per en Juan Manuel.

  Víctor Arroyo

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>