• Solange-1

  640_1363254438smokey-eyes

  Quan llegeixes una novel.la vas imaginant-te com són els personatges; mica en mica van prenent forma, vida i personalitat en la teva ment.

  Vaig a descriure la Solange, un personatge molt especial i curiós que em va enamorar ben aviat. Per a mi és un personatge rellevant i amb molta personalitat.Durant tota la història ella  és potser un dels lligams  més transcendentals per unir el protagonista amb la realitat que l’envolta.

  La Solange és una noia força atractiva,menuda i prima. Té la cara rodona i pigallosa, les quals  li donen un aspecte divertit i entremaliat. Els ulls són riallers,rodons i blaus com la mar. El nas és petit i molt bonic i els llavis molsuts i rosats com el coral. Les pestanyes llargíssimes es mouen com dos ventalls. Els seus cabells són de un to daurat, el color que té el blat quan el sol l’il.lumina.

  La seva rialla i alegria sedueixen a tothom. És despreocupada, lliberal i extravertida. Li agrada viure el moment i divertir-se. Aquest tipus de personalitat queda més reflectida en la primera part del llibre, abans de l’inici de la guerra. Després va canviant , la raó decisiva d’aquest canvi és quan s’enamora; la seva actitud es transforma, segueix estimant els seus amics, però es dóna totalment el seu company. Està decidida a afrontar el seu propi repte i compartir la vida amb ell, una vida envoltada de guerra. La seva despreocupació es transforma en preocupació i la seva alegria en tristor quan perd el seu estimat. Aquí és quan  la seva joventut, il.lusions i somnis desapareixen. La seva vida  esdevé un  melodrama. No sap com sortir-se’n i va perdent part d’ella mateixa. El seu amic –el protagonista- l’ajuda i ho deixa tot per ella. La Solange va perdent les pors i els seus records es van esborrant o simplement romanen en un racó del seu cervell, per obrir una porta a una nova vida , a una nova il.lusió ¨la de tornar a viure¨.

  Àngels Colom

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>