RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Si no has vingut el 2 de desembre…

  Avui hem fet molta feina (i més que ens nha quedat per fer!)

  Hem fet els tres exercicis de modalitat oracional de la pàgina 141. També hem vist que estem a punt de tenir uns dies de festa (ai, las! quina perífrasi m’acaba de sortir 😉 ) (llibre: p. 104)

  La Yulia ens ha parlat de l’Any de la Biodiversitat.

  Hem parlat d’on ens agradaria anar de viatge i com voldríem que fos aquest viatge. De pas, hem aprofitat per treballar l’imperfet de subjuntiu (llibre: p. 90-91, exercicis 5 i 6).

  Hem continuat parlant de viatges, de què cal fer abans de marxar de viatge. Un exemple el teniu a la pàgina 90, exercici 4. I hem aprofitat per treballar la perífrasi d’obligació (llibre: p. 100-101, ex. 1, 2 i 3)

  Per acabar, alguns companys han llegit un text en veu alta (el de la p. 138) sobre una finca d’agroturisme, que ens ha servit per comentar alguns trets del dialecte baleàric.

  Com sempre, teniu feina: escriure la ressenya d’un lloc, amb una extensió de 120 paraules, i fer la comprensió lectora i puntuar la carta que us he passat en fotocòpia.

  Hem fet un exercici avaluatiu de derivació.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mpadros: Bon inici!
 • Lourdes Plaja Moreno (BIS): Hola, bon inici de curs a tothom.
 • mpadros: Aquesta setmana continuarem treballant-hi.
 • Cynthia Abad: Gràcies per donar-nos més exercicis de pronoms febles. A veure si finalment me’n surt. Encara no...
 • mpadros: Sí, Jordi, corresponen a tota la unitat 11.

Núvol d'etiquetes

Articles avaluació de curs Cantem en català Comentaris i suggeriments Consells Curiositats Descripció Diari de curs Entreteniments Errors freqüents Exercicis autocorrectius Exercicis de reforç expressió escrita expressió oral Frases fetes lectura Novetats Ortografia poesia prova Pàgines web règim verbal Sant Jordi solucionaris Suficiència 1 Tinc una pregunta Tipologia textual Una comprensió oral Varietats generacionals Varietats geogràfiques Vídeos sobre les vostres EO xerrada