RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Si no has vingut el 9 de desembre…

  Avui hem fet exercicis d’avaluació de comprensió oral, puntuació i accentuació.

  Hem après frases fetes i refranys (llibre: p. 75, 86 i 127).

  La Susana ens ha parlat de la política Clara Campoamor, la Cynthia ens ha parlat del Cirque du Soleil i la Carmen ens ha parlat dels trastorns del son.

  Hem vist la previsió meteorològica d’algunes ciutats del món, cosa que ens ha servit per veure el text predictiu (llibre: p. 125).

  Com a deures, heu de fer l’exercici 1 de la p. 125. A més, teniu una altra expressió escrita: aquest mes hi ha una fira de turisme en què, a banda dels estands de les agències de viatges, hi haurà una secció dedicada a mitjans de transport revolucionaris que es comercialitzaran ben aviat. Expliqueu un dels nous mitjans de transport: digueu com serà, quina utilitat tindrà i quan es començarà a comercialitzar (100 paraules).

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mpadros: Bon inici!
 • Lourdes Plaja Moreno (BIS): Hola, bon inici de curs a tothom.
 • mpadros: Aquesta setmana continuarem treballant-hi.
 • Cynthia Abad: Gràcies per donar-nos més exercicis de pronoms febles. A veure si finalment me’n surt. Encara no...
 • mpadros: Sí, Jordi, corresponen a tota la unitat 11.

Núvol d'etiquetes

Articles avaluació de curs Cantem en català Comentaris i suggeriments Consells Curiositats Descripció Diari de curs Entreteniments Errors freqüents Exercicis autocorrectius Exercicis de reforç expressió escrita expressió oral Frases fetes lectura Novetats Ortografia poesia prova Pàgines web règim verbal Sant Jordi solucionaris Suficiència 1 Tinc una pregunta Tipologia textual Una comprensió oral Varietats generacionals Varietats geogràfiques Vídeos sobre les vostres EO xerrada