RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Adéu… esperem que fins a l’octubre!

  Bé, encara que em queden pendents un parell de coses per aquí (entre les quals hi ha el solucionari dels exercicis de síntesi), com que aquest bloc ja no estarà tan operatiu i alguns ja comenceu a treballar de temporada, aprofito per acomiadar-me de vosaltres.

  Només vull dir-vos que m’ha agradat molt fer aquest curs; que hem treballat tots i totes de valent; que en algun cas hem suat la cansalada (ja sigui per la calefacció o per alguna activitat o pregunta que déu n’hi do); que espero que hàgiu après moltes coses, tantes com jo he après amb vosaltres; que heu estat un grup molt maco i receptiu; que heu acceptat des del primer dia ser conillets d’Índies amb materials diferents dels que s’havien fet servir anteriorment en nivells tan alts (encara que també sé que qui havia fet un curs amb la Nuri i la Marta ja hi estava acosumat)… En fi, podria dir moltíssimes més coses, però les resumiré en una paraula: GRÀCIES!

  Espero que ens veiem el proper curs, i si no, seguiu treballant de valent!

1 comentari

 1. Dolors

  02 May 11
  20:15 #

  Després de tants dies sense fer català, avui torno a conectar-me.Em sap greu haver faltat els ultims dies de classe però afortunadament hem tingut molta feina i aixó és una bona noticia. M’agradat molt tenir-te com a professora i espero poder continuar el curs vinent am tu.
  Un petó molt gran i fins aviat.

  Intentaré trevallar molt. jajajaja. Ho necessito.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mpadros: Bon inici!
 • Lourdes Plaja Moreno (BIS): Hola, bon inici de curs a tothom.
 • mpadros: Aquesta setmana continuarem treballant-hi.
 • Cynthia Abad: Gràcies per donar-nos més exercicis de pronoms febles. A veure si finalment me’n surt. Encara no...
 • mpadros: Sí, Jordi, corresponen a tota la unitat 11.

Núvol d'etiquetes

Articles avaluació de curs Cantem en català Comentaris i suggeriments Consells Curiositats Descripció Diari de curs Entreteniments Errors freqüents Exercicis autocorrectius Exercicis de reforç expressió escrita expressió oral Frases fetes lectura Novetats Ortografia poesia prova Pàgines web règim verbal Sant Jordi solucionaris Suficiència 1 Tinc una pregunta Tipologia textual Una comprensió oral Varietats generacionals Varietats geogràfiques Vídeos sobre les vostres EO xerrada