RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Per reforçar continguts: Parla.cat

  Si voleu superar el nivell S3, haureu de treballar de valent, no solament a classe, sinó també a casa. Tal com us vaig dir, podeu reforçar continguts amb activitats del Parla.cat. Abans, però, cal que sapigueu com funciona aquest entorn. Només cal que cliqueu aquí i llegiu l’explicació.

  Podeu fer les activitats que vulgueu, segons les vostres necessitats. En el document Activitats Parla.cat Suficiència 3, hi teniu un buidatge de les que podeu fer.

  Només quatre coses:
  – Hi ha activitats de CO (comprensió oral), CL (comprensió lectora), EO (expressió oral), EE (expressió escrita), GL (gramàtica i lèxic) i TX (tipologia textual).
  – Podeu fer les activitats en l’ordre que vulgueu. Les que us “avaluen” us quedaran marcades al menú desplegable de l’esquerra, on hi ha una petita fletxa blanca; les altres, les podreu fer les vegades que vulgueu.
  – Podeu compartir dubtes amb altres estudiants del nivell S3 a través del fòrum.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mpadros: Bon inici!
 • Lourdes Plaja Moreno (BIS): Hola, bon inici de curs a tothom.
 • mpadros: Aquesta setmana continuarem treballant-hi.
 • Cynthia Abad: Gràcies per donar-nos més exercicis de pronoms febles. A veure si finalment me’n surt. Encara no...
 • mpadros: Sí, Jordi, corresponen a tota la unitat 11.

Núvol d'etiquetes

Articles avaluació de curs Cantem en català Comentaris i suggeriments Consells Curiositats Descripció Diari de curs Entreteniments Errors freqüents Exercicis autocorrectius Exercicis de reforç expressió escrita expressió oral Frases fetes lectura Novetats Ortografia poesia prova Pàgines web règim verbal Sant Jordi solucionaris Suficiència 1 Tinc una pregunta Tipologia textual Una comprensió oral Varietats generacionals Varietats geogràfiques Vídeos sobre les vostres EO xerrada