RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Felicitats!

  Tant si heu aprovat l’examen com si no, us he de felicitar pel que heu treballat durant aquest curs.
  Als que heu aprovat, no abaixeu la guàrdia: ja us vaig dir el dia de les tutories que no aparqueu el català, que llegiu, que feu exercicis (Parla.cat, Itineraris d’aprenentatge, manuals…), que parleu tant com pugueu…
  Als que no vau aprovar, no desistiu, seguiu treballant! Podeu mirar si queden places a algun S3 o S2 i inscriure-us per fer les proves per lliure (www.gencat.cat/llengua). Si això no us convenç, no aparqueu el català fins a l’octubre: treballeu i aprofiteu els mesos que teniu per davant.
  Aprofito també per felicitar la Vanessa, que suposo que ja ha sigut mare, i per donar-vos les gràcies per la feina que heu fet durant aquests tres darrers mesos (bé, alguns també vau “pencar” molt el curs passat). Fins aviat!

2 comentaris

 1. Peter

  22 Jan 12
  18:45 #

  Moltes gràcies per la teva gran professionalitat i el bon tracte que ens has dispensat aquests mesos. Ens has ensenyat molt i molt bé.

  Una abraçada a tu i a tots els companys.

  Salut!

 2. Sandra Camps

  24 Jan 12
  13:50 #

  Hola, Peter, jo simplement he intentat fer la meva feina tan bé com he pogut. I cal dir que una bona part de les felicitacions, com us vaig dir, són per a vosaltres, que heu treballat de valent durant aquests darrers mesos. I també perquè m’heu deixat treballar d’una manera tan, diguem-ne, particular.
  Ja sabeu que en aquest bloc sempre sereu benvinguts i benvingudes 😉
  Una abraçada,
  Sandra

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mpadros: Bon inici!
 • Lourdes Plaja Moreno (BIS): Hola, bon inici de curs a tothom.
 • mpadros: Aquesta setmana continuarem treballant-hi.
 • Cynthia Abad: Gràcies per donar-nos més exercicis de pronoms febles. A veure si finalment me’n surt. Encara no...
 • mpadros: Sí, Jordi, corresponen a tota la unitat 11.

Núvol d'etiquetes

Articles avaluació de curs Cantem en català Comentaris i suggeriments Consells Curiositats Descripció Diari de curs Entreteniments Errors freqüents Exercicis autocorrectius Exercicis de reforç expressió escrita expressió oral Frases fetes lectura Novetats Ortografia poesia prova Pàgines web règim verbal Sant Jordi solucionaris Suficiència 1 Tinc una pregunta Tipologia textual Una comprensió oral Varietats generacionals Varietats geogràfiques Vídeos sobre les vostres EO xerrada