RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • BENVINGUTS AL CURS!

  Aquest espai, destinat a l’alumnat del curs de Suficiència, té un objectiu doble. Per una banda, hi trobareu el que s’ha fet a cada classe perquè, qui falti un dia, no perdi detall del que s’ha treballat a l’aula. Per altra banda, hi podreu trobar material complementari i enllaços interessants.

2 comentaris

 1. Lourdes Plaja Moreno (BIS)

  03 Oct 18
  21:40 #

  Hola, bon inici de curs a tothom.

 2. mpadros

  04 Oct 18
  8:58 #

  Bon inici!

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mpadros: Bon inici!
 • Lourdes Plaja Moreno (BIS): Hola, bon inici de curs a tothom.
 • mpadros: Aquesta setmana continuarem treballant-hi.
 • Cynthia Abad: Gràcies per donar-nos més exercicis de pronoms febles. A veure si finalment me’n surt. Encara no...
 • mpadros: Sí, Jordi, corresponen a tota la unitat 11.

Núvol d'etiquetes

Articles avaluació de curs Cantem en català Comentaris i suggeriments Consells Curiositats Descripció Diari de curs Entreteniments Errors freqüents Exercicis autocorrectius Exercicis de reforç expressió escrita expressió oral Frases fetes lectura Novetats Ortografia poesia prova Pàgines web règim verbal Sant Jordi solucionaris Suficiència 1 Tinc una pregunta Tipologia textual Una comprensió oral Varietats generacionals Varietats geogràfiques Vídeos sobre les vostres EO xerrada