RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • ANY MANUEL DE PEDROLO

  Aquest any celebrem l’ANY PEDROLO perquè fa 100 anys del naixement d’aquest escriptor (1918-1990), autor de més de 120 obres de teatre, poesia, narrativa breu i novel·la, a més de molts articles de premsa. Al llarg de la seva vida va rebre nombrosos premis, entre els quals el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes.

  Algunes de les seves obres més conegudes són: Mecanoscrit del segon origen, Joc brut, Totes les bèsties de càrrega i Trajecte final.

  Si no l’heu llegit mai, us el recomano molt. I sobretot us convido a venir al club de lectura que en farem a la biblioteca el 29 de novembre a les 7 de la tarda. Ens hi acompanyarà Sebastià Benassar, escriptor i biògraf de Pedrolo, i parlarem del Mecanoscrit, però també de tota la vida i l’obra de l’autor.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mpadros: Bon inici!
 • Lourdes Plaja Moreno (BIS): Hola, bon inici de curs a tothom.
 • mpadros: Aquesta setmana continuarem treballant-hi.
 • Cynthia Abad: Gràcies per donar-nos més exercicis de pronoms febles. A veure si finalment me’n surt. Encara no...
 • mpadros: Sí, Jordi, corresponen a tota la unitat 11.

Núvol d'etiquetes

Articles avaluació de curs Cantem en català Comentaris i suggeriments Consells Curiositats Descripció Diari de curs Entreteniments Errors freqüents Exercicis autocorrectius Exercicis de reforç expressió escrita expressió oral Frases fetes lectura Novetats Ortografia poesia prova Pàgines web règim verbal Sant Jordi solucionaris Suficiència 1 Tinc una pregunta Tipologia textual Una comprensió oral Varietats generacionals Varietats geogràfiques Vídeos sobre les vostres EO xerrada