RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • ANY JOAN BROSSA


  Aquest any se celebra el centenari del naixement de Joan Brossa. El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, en la pàgina que ha obert per tal de commemorar l’Any Brossa, el defineix com “un poeta en majúscules que entenia la creació poètica com quelcom que anava més enllà de qualsevol convencionalisme”.
  Des de l’oficina de català de Palafrugell, i en col·laboració amb l’Àrea d’Educació, ens afegim a la celebració amb l’exposició “Brossa polièdric”, que podreu veure als passadissos del centre durant tot el mes de desembre.

  Ens agradaria que us féssiu vostra l’exposició i hi aportéssiu la vostra visió personal, fent els vostres poemes visuals sobre l’aprenentatge, la llengua, Palafrugell, l’Empordà…, que afegirem a la mostra. Us deixo l’enllaç a la pàgina web del Departament de cultura i a un vídeo sobre l’autor, perquè en pugueu saber més i us inspireu.

  ANY BROSSA

  JOAN BROSSA. POEMES VISUALS

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mpadros: Bon inici!
 • Lourdes Plaja Moreno (BIS): Hola, bon inici de curs a tothom.
 • mpadros: Aquesta setmana continuarem treballant-hi.
 • Cynthia Abad: Gràcies per donar-nos més exercicis de pronoms febles. A veure si finalment me’n surt. Encara no...
 • mpadros: Sí, Jordi, corresponen a tota la unitat 11.

Núvol d'etiquetes

Articles avaluació de curs Cantem en català Comentaris i suggeriments Consells Curiositats Descripció Diari de curs Entreteniments Errors freqüents Exercicis autocorrectius Exercicis de reforç expressió escrita expressió oral Frases fetes lectura Novetats Ortografia poesia prova Pàgines web règim verbal Sant Jordi solucionaris Suficiència 1 Tinc una pregunta Tipologia textual Una comprensió oral Varietats generacionals Varietats geogràfiques Vídeos sobre les vostres EO xerrada