• Concurs Literari

  Si teniu ganes d’escriure una novel·la en Lectura Fàcil o en teniu alguna d’escrita i us agradaria veure-la publicada, podeu participar en el Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil que convoca l’Associació Lectura Fàcil, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, i el suport de l’Institut Català de les Indústries Culturals de la Generalitat de Catalunya.

  L’objectiu d’aquest premi és buscar nous autors en Lectura Fàcil que apropin la literatura, la cultura i el coneixement a tothom, i alhora contribuir a la inclusió social de persones amb dificultats lectores.

  El guanyador, que es donarà a conèixer durant l’entrega de Premis de Bones Pràctiques en Lectura Fàcil, al desembre, rebrà una dotació econòmica de 500 euros i veurà publicada la seva obra.

  La data límit d’entrega de les obres és el 7 de novembre. S’han d’enviar a la seu de l’Associació Lectura Fàcil (c. Ribera, 8 pral. 08003-Barcelona). Podeu trobar més informació i les bases del concurs a www.lecturafacil.net.

  Article complet

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • ecarreras: Gràcies Xevi, tots hi sortim guanyant!
 • ecarreras: Al contrari…, quina sort que tens que el podràs tornar a omplir amb descompte! A gaudir-ho!
 • Xevi Cortacans: És un paler i un deure col.laborar amb iniciatives com aquesta. Gràcies per la confiança! I gràcies...
 • Jordi: I jo que vaig omplir el dipòsit a aquesta gasolinera ahir mateix…. quina mala sort que tinc!
 • ecarreras: Gràcies Marta!

Núvol d'etiquetes