Concurs Literari

Si teniu ganes d’escriure una novel·la en Lectura Fàcil o en teniu alguna d’escrita i us agradaria veure-la publicada, podeu participar en el Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil que convoca l’Associació Lectura Fàcil, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, i el suport de l’Institut Català de les Indústries Culturals de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu d’aquest premi és buscar nous autors en Lectura Fàcil que apropin la literatura, la cultura i el coneixement a tothom, i alhora contribuir a la inclusió social de persones amb dificultats lectores.

El guanyador, que es donarà a conèixer durant l’entrega de Premis de Bones Pràctiques en Lectura Fàcil, al desembre, rebrà una dotació econòmica de 500 euros i veurà publicada la seva obra.

La data límit d’entrega de les obres és el 7 de novembre. S’han d’enviar a la seu de l’Associació Lectura Fàcil (c. Ribera, 8 pral. 08003-Barcelona). Podeu trobar més informació i les bases del concurs a www.lecturafacil.net.

Article complet