Ens coneixem? Sóc la Maria

Benvinguts i benvingudes al bloc del curs!

Com ja sabeu, ara que ens coneixem, sóc la Maria, la vostra professora. Aquests primers dies de curs ens hem presentat, hem presentat la nostra família i hem parlat de les coses que fem cada dia. Us animeu a compartir-ho amb la resta? Començo jo i a veure qui s’anima a continuar!

“Jo sóc la Maria, tinc 28 anys i visc a Barcelona amb el meu xicot. Treballo a les tardes i als matins estudio i netejo casa meva. Em llevo a dos quarts de vuit i esmorzo amb el meu xicot. Després netejo la casa i estudio una estona. Vaig a comprar a la una i faig el dinar. Dino i vaig a la feina.

Plego de treballar a les nou del vespre i arribo a casa a les deu de la nit. Sopo amb el meu xicot i vaig a dormir a mitjanit.

Els caps de setmana m’agrada passejar per Barcelona, anar al teatre, estar amb la meva família i amb els amics. De tant en tant vaig al cinema i sovint faig una cervesa amb els meus amics.”

Bé, ara us toca a vosaltres! Ànims!

Maria

Print Friendly, PDF & Email