SÈRIES TV


Arròs covat

Sèrie d’animació prota- gonitzada per un dissenyador gràfic de 35 anys que és com un Peter Pan, no vol fer-se gran. El títol de la sèrie es refereix a l’expressió “covar-se l’arròs”, que significa haver perdut l’edat per fer certes coses.

Merlí

Merlí és un professor de filosofia d’un institut que estimula els seus alumnes a pensar lliurement mitjançant uns mètodes poc ortodoxos que dividiran les opinions de la classe, el professorat i les famílies.

 

Nit i dia

Sèrie d’intriga sobre un grup de forenses, jutges i psiquiatres que s’enfronten a la cara més fosca i oculta de la societat. La protagonista, Sara Grau, també s’enfronta als punts foscos de la seva vida.

 Plats bruts

Sèrie d’humor  protagonitzada per Joel Joan i Jordi Sánchez que narra les històries de dos amics que comparteixen pis al barri de l’Eixample de Barcelona.

Infidels

L’Arlet, la Joana, la Paula, la Lídia i la Cruz són un grup de cinc amigues amb caràcters molt diferents però que comparteixen molts moments del dia a dia.

Benvinguts a la família

Comèdia negra que narra les peripècies de la família de l’Àngela, una dona divorciada amb 3 fills a qui el banc ha embargat el pis.

Més sèries: http://www.ccma.cat/tv3/programes/series/

Print Friendly, PDF & Email