• SÈRIES TV

  Arròs covat

  Sèrie d’animació prota- gonitzada per un dissenyador gràfic de 35 anys que és com un Peter Pan, no vol fer-se gran. El títol de la sèrie es refereix a l’expressió “covar-se l’arròs”, que significa haver perdut l’edat per fer certes coses.

  Merlí

  Merlí és un professor de filosofia d’un institut que estimula els seus alumnes a pensar lliurement mitjançant uns mètodes poc ortodoxos que dividiran les opinions de la classe, el professorat i les famílies.

   

  Nit i dia

  Sèrie d’intriga sobre un grup de forenses, jutges i psiquiatres que s’enfronten a la cara més fosca i oculta de la societat. La protagonista, Sara Grau, també s’enfronta als punts foscos de la seva vida.

   Plats bruts

  Sèrie d’humor  protagonitzada per Joel Joan i Jordi Sánchez que narra les històries de dos amics que comparteixen pis al barri de l’Eixample de Barcelona.

  Infidels

  L’Arlet, la Joana, la Paula, la Lídia i la Cruz són un grup de cinc amigues amb caràcters molt diferents però que comparteixen molts moments del dia a dia.

  Benvinguts a la família

  Comèdia negra que narra les peripècies de la família de l’Àngela, una dona divorciada amb 3 fills a qui el banc ha embargat el pis.

  Més sèries: http://www.ccma.cat/tv3/programes/series/

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!