• Què fas a la feina?

   

  Jo sóc la Carme, tinc 31 anys i sóc professora de català. Treballo de dilluns a divendres, de les dues del migdia a les nou del vespre. A la feina, preparo activitats, faig classe, parlo amb els alumnes, escric a la pissarra, mano deures als alumnes i els ensenyo català.

  Expliqueu-me què fa a la feina:

  Un forner

  Una cuinera

  Una perruquera

  I vosaltres, què feu a la feina?

   

 1. nimia aguilera ojeda

  06 Des 11
  15:18 #

  jo sóc la nimia,tinc 32 anys sóc cuidadora de persona grant i treballo de dilluns a divendres de vuit del mati a les nou del vespre.A la feina preparo esmorza i netejo les casa amb dutxú al señor i planjo les roba i a les tarda vaig a passeja.junt i devegadas estudio catalá…

  Respondre

 2. mariaconcepcion cabriza

  06 Des 11
  21:10 #

  bona tarda sóc la maria,tinc 41 anys treballo amb la familia oliver.cuido una persona grant de dilluns a dissabte, i dos cop per seman vaig a classe de catalá, de set tarda al nou del vespres.i la meva feina netejo la casa fa la cuina i de vegada planjo la roba i de vegadas vaig a passeja i el diumenge descanseu, i me conect. amb la meva familia…mersi

  Respondre

 3. KARLA JOHANNA

  12 Des 11
  15:33 #

  bon dia sòc la Karla, tinc 28 anys jo ara no tinc feina, estudi assistent per geriàtrics a la creus vermella de dilluns a divendres de 9 a 13:00 del mati i els dilluns a dimecres vaig a classe de català de set de 19:00 a 21:00 del vespre.
  la resta dels dies em dedico fer compres per al sopar i a la meva família.

  Respondre

 4. andrea

  12 Des 11
  16:52 #

  Hola sóc Andrea jo treballo de dependenta en un supermarcat de caixera, treballo 7 dies de 6 -14 i 3 dies de festa, despres 7 dies de 14-10 i tinc 4 dies de festa, a la feina despatxo als clients, col-loco els productos als prestatges, revisu les comandes

  Respondre

 5. mariaconcepcion cabriza

  13 Des 11
  20:38 #

  Lla perruquera talla el cabells i tenys i pentina….

  Respondre

 6. nimia aguilera ojeda

  14 Des 11
  17:35 #

  La cuinera fá sopar.dinar, esmorzar ém un restaurant.i em l´casa..

  Respondre

 7. Chelo

  14 Des 11
  19:00 #

  Sóc la Chelo tinc 51 anys i soc mestressa de casa.Treballo a casa, faig
  la feina de casa, rento la roba, faig el dinar, netejo la casa, etc.
  El forner fa el pa, forneja el pa, fa les pastes i treballa de nit.
  La cuinera fa el menjar en un resteurant.
  La perruquera renta els cabells, talla els cabells i pentina.

  Respondre

 8. Marina

  18 Des 11
  15:46 #

  Un forner treballa en una fleca.Fa pa,prepara cafès,etc.
  Una cuinera treballa normalment en un restaurant.Prepara menjar per als clients.Fa de tot,dinar,sopar,etc.
  Una perruquera treballa en una perruqueria.Rentant ,tallant i assecant els cabells dels clients.

  Respondre

 9. Diego A.

  19 Des 11
  18:04 #

  un forner traballa en una fleca,fer pa,parla amb els clients.
  una cuinera traballa en un restaurant,prepara per menjar,dinar sopar i de tot.
  una perruquera traballa en una perruqueria,talla al cabell,renta al cabell,asseca al cabell,tenyt al cabell.

  Respondre

 10. Mustapha el hailk

  19 Des 11
  19:53 #

  Jo sóc Musatapha, tinc 30 anys i sóc fuster.Treballo en una empresa.
  treballo tots els dies menys el cap de setmana.M’agrada molt el meu ofici,munt les portes, parquet, les finestres, preparo el material i moltas cosas.

  Respondre

 11. Mustapha el hailk

  19 Des 11
  20:08 #

  un forner fa mols tipos de pa. baguets,pa de viena… tambe fa pastisos,croissants,canyas….

  una cuinera fa mols tipos de menjars.paella,macarrons,plats cassolans.

  una perruquera fa pentenats,talla els cabells,fa maquellatje,fa la manicora.

  Respondre

 12. Elena Vásquez

  19 Des 11
  20:17 #

  jo treballo de dilluns a divendres en una fabrica. A la feina envaso,empaco el product….
  -un forner fa pa. en una fleca
  -una cuinera prepara molts plats.. en un restaurante
  -una perruquera renta i pentina els cabells. en una perruqueria

  Respondre

 13. Oliver

  21 Des 11
  16:04 #

  Jo sóc advocat i investigador a la Universitat Autónoma de Barcelona, en poques paraules soc un empollón;)……aixo es tot!!!

  Un forner es una persona que té per feina coure pa al forn.
  Una cuinera té per feina fer una varietat de plats i cuinar aliments amb coneixement.
  Una perruquera té per feina pentinar, tallar, arreglar i cuidar els cabells.

  Respondre

 14. belarmina salvador

  09 Gen 12
  1:28 #

  un forner traballa en una fleca , prepara la massa del pans y los porta al forni els posa a cosir per treure a la venda per les mati.
  una cuinera prepara el menu i despres tallas les verdures i les fregeix per preparar el menjar es un treball molt lavorioso.
  un perruquera talla els cabells fa la permanente,tints,mechitas i pentina.
  jo soc la belarmina soc auxiliar de enf. pero actualmente estic a l´atur pero als matins estic estudiant en creu vermella un curs de fp de a.s.s. , esta es la meva feina al mati , tambe treballo en la meva casa faig la feina de casa , rento la ropa faig el dinar a la meva familia.

  Respondre

 15. Mildred Montalvo

  09 Gen 12
  19:43 #

  Hola sóc Mildred treball com a dependenta d’una sabateria la meva feina consisteix en ajudar ales persones a trobar el model que els agrada i el seu número de sabates.
  treball de dilluns a savados de 9.30 -2 i de 5 a 9.30
  un perruquer treballa tallant cabell, pentinant i rentant caps
  una cuinera treballa preparant els aliments per al menjar
  un forner treballa forn el pa i preparant la massa per als pans

  Respondre

 16. mildred

  10 Gen 12
  1:50 #

  jo treball en una sabateria ,la meva feina consisteix en ajudar els clients a trobar el seu model preferit i el seu número de sabates.
  una cuinera talla la verdura i prepara el menjar
  una perruquera curta cabell, renta caps i pentina
  un forner prepara la massa i s’enforna el pa

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!