• De què treballes?

  Aquesta setmana hem parlat de la feina, hem aprés el vocabulari sobre les professions i a explicar què fem a la feina, ara és hora de posar-ho en pràctica al blog! I per a què us animeu a fer-ho, començo jo!

  Jo sóc professora de català, treballo a Sant Cugat tota la setmana. Preparo classes, busco materials, dissenyo activitats per als estudiants, faig classe, corregeixo, em reciclo, i m’agrada molt! Treballo de dilluns a dijous de 16h a 21.15h, i els divendres de 9 a 14h, tinc vacances a l’estiu. I tu, què fas?

 1. estefany paredes

  03 Mai 12
  12:25 #

  jo soc estefany ,soc cambrera treballo en un restaurante mexic ,em el meu treballo faig , atendre a els clients porto begudes i menjar ,paro y desparo las taules ,paso les comanda al ordinador , de moment m”agrada molt ! treballo dimarts y dijous de 7 del vespre a 12 de la matinada y les cap de setmana treballo de 12 d3el mit dia a 5 del vepre y de 8 a 1 de la matinada,, tinc vacances en agostos 15 dies y en decembre 15 dies mes ,tinc unes companys mol agradable i simpatic

  Respondre

 2. Rahma,Meron

  04 Mai 12
  13:00 #

  Jo em dic Rahma(Meron, visc a Sant Cugat,soc mainadera i traballo a Sant Quirze tota la setmana,preparo esmorzar dels nens, i els porto a l’escola, i els busco del la col, i vam jugar al parc tots junts.
  Es molt dificil treballar am els nens,pero m’agrada el meu feina,i treballo de dilluns a divendres de 8h a 14,i de 16 a19, els disabtes de 9h a 14,
  no tinc vacances

  Respondre

 3. maria isabel enriquez mendez

  06 Mai 12
  20:51 #

  Hola, jo soc la Maria, fins la setmana pasada estaba al atur i el dilluns he començat a traballar com encarregada en el restaurante de un hotel. Tinc la funcio d’atendre als clients, faig las comandas, progamar el menu de la setmana, tancar la caxa a la nit, tambe atendre als proveidors, i organitsar events. Traballo nomes a las nits desde las set fins las once, de dilluns a dijous.Estic molt contenta amb la meva nova feina.

  Respondre

 4. malika karmoun

  07 Mai 12
  21:43 #

  Jo soc malika karmoun, jo treballo a sant gugat amb una dona mallor, cada dia de 9 del mati a 2 del migdia, vaig fregar la terra i possont la rentadora, planxo la roba i rento els plats, de moment m ‘agrada molts
  tinc vacances en agosto.
  dimartes i dijous vaig a l ‘escola de catal a 3/4 de 5 a 3/4 de7.

  Respondre

 5. anna sacristan garcia

  08 Mai 12
  13:17 #

  Jo em dic anna,vics a Cerdanyola i treballo al hospital,soc auxiliar de infermeria, la meva feina consisteix em ajudar als metjes i infermeras i atendre als malalts. El meu horari es de vuit del matí a les vuit del vespre.Les vacaces les fare al juliol,m’agrada poder ajudar als malalts que m’he necesiten i que poc a poc es van pusant bons.El que m’hentristeix es quan no conseguim que es recuperin.

  Respondre

 6. Montse Alonso

  08 Mai 12
  15:25 #

  Jo sóc la Montse. Fa casi tres anys que visc en Sant Cugat. Jo vaig travallar en una companyia aèria quasi vint anys. Des de fa tres mesos estic a l’atur y busco feina i sé que l ‘ aconseguiré

  Respondre

 7. Pilar

  08 Mai 12
  21:38 #

  Hola! Sóc la Pilar. Sóc music y toco el violoncel, i de vegades toco en una Orquestra Sinfonica. La meva feina consisteix en estudiarme les partitures, seguir al director als assajos y concerts i ficar-me dins del so de la meva secció. Treball en grup. Quan vaig a tocar, treballo de dilluns a divendres, al matí o a la tarda, i els concerts són dijous y divendres a la nit. Es molt gratificant tocar amb el meus companys i fer musica junts.
  També he treballat de professora en una escola de musica. Només treballaba una tarda per setmana perque tenía molt pocs alumnes. M’agrada molt donar classes!!

  Respondre

 8. lola

  18 Oct 12
  15:18 #

  Abans tretravallavaen una botiga de roba, me agradava mol la meva faena perquè parlava amb molta gent .
  Ara treballo en una residencia para gent grant en Sant Cugat, la meva feina es ajudar als usuaris axecarse, duxarse, vestir-se menjar i donar medicació menja
  Una setmana treballo dilluns, dimecres, dissabte i diumenge i otra dimart, dijous,divendres dotze hores cada dia,estic molt contenta en aquest treball.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!