• T’han passat coses bones aquest any?

  Què us ha passat de bo aquest any? Segur que moltes coses! A mi me n’han passat unes quantes! La més bona és que m’he canviat de pis, ara visc en un primer pis, amb molta llum i més espai, en un barri més tranquil, estic molt contenta!

  I a tu?

 1. Cecile

  06 Mai 12
  22:55 #

  Bona nit!
  Aquest any, he començat a organitzar i a participar a sortidas al teatre i a museus amb les mares de la clase del meu fill gran alguns diumenges. Em motiva molt per parlar i escriure català (correus electronics) a mes a mes de tenir noves amigues. Ho pasem molt bé, els fills i les mares!
  Fins dimarts!
  Cécile.

  Respondre

 2. Luis F. Ayube

  07 Mai 12
  16:04 #

  aquest any ha estat difícil, amb les coses que han passat en la nostra família, per això no tinc cap notícia bona fins als moments, espero tenir aquesta notícia bona aviat, i ja les farem saber

  Respondre

 3. Gilles

  07 Mai 12
  18:02 #

  Bona tarda!

  Aquest any m’he tornat a posar en forma, començant a córrer tranquil·lament, després més temps i mes lluny fins a arribar a uns deu quilòmetres dues o tres vegades a la setmana.
  És un repte que m’havia plantejat al final del 2010 i ha millorat molt la meva qualitat de vida ! No és tan difícil com sembla !

  Respondre

 4. Luz Ustara

  07 Mai 12
  18:43 #

  Bona tarda,

  La veritá és que no m’han passat moltes coses bones aquest any. Podria dir que una de las mitjores coses que m’han passat és que m’he mudat a Sant Cugat ja que abans vivia a Barcelona i no m’agradava gaira. A Sant Cugat he trobat molta gent agradable i simpàtica. A més a més, he fet un grup nou d’amics i em trobo molt còmoda amb ells. Espero que tot continuii així.

  Respondre

 5. Mª Rosa Ruiz Aranda

  08 Mai 12
  11:06 #

  Hola a tots,

  La veritat és que pot ser que algun hagi de parar-se a pensar molt què li ha passat aquest any d’especial i jo també hauria de fer-ho si no pensés que especial és poder despertar-me cada matí, dutxar-me amb aigua calenta i tenir alguna cosa per esmorzar. Tenir una feina que em fa perdre el son més d’una nit, però beneït treball. Tenir una família i uns amics que són a prop tot i la distància; tenir salut i fortalesa mental per fer front a les adversitats. Tenir temps per llegir, passejar, gaudir d’un cafè en bona companyia, fer esport …
  La veritat és que tot això m’ha passat no aquest any, si no cada dia i per això em sento afortunada, perquè si segueixo la llista, rellenaría quaderns sencers amb coses bones i un full de coses dolentes, però que com ho escrivim amb majúscules , semblen que són més i més importants i no és així.

  Que tingueu bon dia!

  Respondre

 6. Alexandra Silva

  08 Mai 12
  18:10 #

  Hola a tots 🙂
  La veritat és que aquest any ha estat molt difícil per mi. Haver deixat els meus amics i part de la meva família a Perú em va causar molta tristesa però també estic agraïda perquè això m’ha donat l’oportunitat de conèixer gent molt maca a l’Institut i fora d’ell, i perquè segueixo estudiant per arribar a ser una gran professional. A més a més, les meves germanes i jo ara som amb la nostra mare després de 4 anys sense ella i això ens fa més fortes.
  Que vagi bé!

  Respondre

 7. Jhosselyn

  08 Mai 12
  18:14 #

  Bona tarda,
  Fins ara, una de les millors coses q m’ha passat aquest any ha sigut aprendre a esquiar! També he pogut coneixer més gent i he fet molt bons amics!

  Respondre

 8. Priscy

  09 Mai 12
  21:14 #

  Hola
  Les millors noticies de moment són:
  La visita dels meus germans aquest mes.
  Els meus millors amics han tingut una nena molt desitjada.
  També he pogut estudiar catala..
  Fins dema.

  Respondre

 9. Carolina

  13 Mai 12
  20:55 #

  Uns dels millors cosas que m’han arribat aquest any és el fet de venir viure a Sant Cugat. Em sento en contacte amb la naturalesa.
  També gaudeixo molt les classes de català, veient com avanço a poc a poc.

  Respondre

 10. carmen

  15 Mai 12
  10:55 #

  una cose bo que nia pasast ,que los meus fill tingan traball i aisó
  es mol bo beritat’? .ME ESTIC esfursam per escriura en catala ,vol aprende por aiso me disculpeo sino lo fas be

  Respondre

 11. Rommel Ramos

  15 Mai 12
  15:35 #

  Sento que aquest any he passat dues coses molt importants, el primer és l’ajust favorable de la meva filla al seu nou cole i ràpid aprenentatge del català, que ha em molt feliç i orgullós. I la segona és tenir un treball relativament estable que en aquests moments de crisi és una cosa que és molt valuós i serà sempre una bona cosa.

  Respondre

 12. Xinyue

  17 Mai 12
  18:21 #

  Aquest any no m’ha passat coses bones encara. L’economia va molt mal, Ens ha pujat els impostos. la gent va perdent l’esperança. . .

  Respondre

 13. Eliana

  20 Mai 12
  14:47 #

  Hola a tothom,
  a mi aquest any no m’han passat coses bones, però tampoc m’han passat coses dolentes, espero que tot millori i pugui trobar una feina per poder estar més tranquil · la i millor.

  Respondre

 14. Maria Ines

  21 Mai 12
  23:27 #

  Hola a tots:
  Penso que sempre pasen cosas a nostra viure, algunas bonas i altres n’ho són.. Però en aquest any em han pasat cosas molt, molt bonas.
  Primer he deixat el meu pais, per venir a viure a Catalunya i així estic a prop de la meva fille i de la seva familia. Per aixó estic molt contenta i a més m’agrada aquest lloc.
  La segona cosa molt bona que em ha pasat, es el naixement d’el meu net més petit.
  També gaudeixo de las petitas cosas agradables de cada dia…

  Respondre

 15. Hedyeh

  28 Mai 12
  20:33 #

  Aquet any he anat al meu pais per visitar la meva familia i he estat per 25 dies a casa del meus pares. He vist tota la meva familia a una reunion familiar.

  A mes a mes , aquet any he trobat una senyora catalana per ensenar-li angles dues vegades a setmana.

  Tambe he conegut unes noies de mateix edad per prendre cafe els divendres.

  Respondre

 16. Fakhra

  11 Jun 12
  19:54 #

  Aquet any, al gener, he anat al meu pais amb la meva dona per visitar la meva familia. He estat per 25 dies a casa del meus pares. He vist els meus amics a una reunion.

  A mes a mes , aquet any un dels meus amics ha vingut a Barcelona i es ha estat a nostra casa per cinc nits. Ens ho hem passat molt be.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!