• De què treballaves?

  Ahir a classe vam parlar quina feina fèiem i quina fem ara. Ara és el moment que ho expliqueu al bloc perquè els vostres companys i companyes us coneguin millor. Començo jo!

  Abans treballava a l’Institut Cartogràfic de Catalunya, feia mapes amb fotografies aèries, havia de comprovar que els mapes eren correctes i si no ho eren els havia d‘arreglar. Al començament la feina m’agradava molt, després m’avorria molt! Ara sóc professora de català, aquesta feina m’agrada molt! M’agrada ensenyar, estar amb els alumnes, veure com van aprenent a parlar i m’agrada molt preparar les classes! Abans no gaire contenta amb la meva feina, ara sí!!

  I tu, de què treballaves? I, què fas ara?

 1. justo

  17 oct. 12
  9:35 #

  abans a Hondures treballava en una de les naus industrials d’una transnacional que confeccionava roba íntima femenina (brasieres) i estava en producció i havia de veure que el producte estigués de primera qualitat, tenia bastants persones al meu comandament, havia de tenir un bon ambient de treball i part de la meva responabilidad annexa era que els enviaments sortissin a temps el que em relacionava directament amb importació i exportació, també tenia com a responsabilitat la logística de transport, era molt estressant però molt bo, treballi per 15 anys i per qüestions personals i mèdiques vaig de deixar.
  Ara estic a barcelona i todabia no treball.
  Bé de vegades tinc cura un nen per les tardes i és d’una prima de la meva dona.
  Bé ja els i explicat alguna cosa meu.
  Salutacions a tots

  1. Montse

   16 nov. 12
   11:58 #

   Molt bé, Justo!!
   Revisa:
   Ara estic a barcelona i todabia no treball. TODAVIA / ENCARA
   Bé de vegades tinc cura un nen per les tardes i és d’una prima de la meva dona. PRIMA / COSINA
   Bé ja els i explicat alguna cosa meu. MEU / MEVA

 2. Claudia

  17 oct. 12
  22:12 #

  Abans treballava en un estudi d’advocats a Peru; recolzaba al soci principal i 5 associats.
  M’encarregava de portar l’agenda personal del meu cap, organizava reunions, viatges, congressos, seminaris. Realitzava transcripcions dels informes. M’agradava fer el meu traball fins que vaig renunciar perque al meu marit ho van canviar en el seu treball.
  Ara vivim a Barcelona, no tinc treball, ara estudi.

 3. Rutger

  17 oct. 12
  23:12 #

  La meva primera feina a temps complets era de dependent en una botiga on es venia calçats, roba y accessoris deportius. Jo atendia als visitants de la botiga, ens explicaba de nostres productes, y ens aconsellaba quina producte ens servia millor segons las seus necessitats. M’agradaba molt aquesta feina per tot aixo, y també perqué teniem un bon y molt divertit grup de companys.
  Ara treballo a una marca deportiu i soc responsable de comercializar y portar al nostres mercats/paisos els accessoris que creem aqui a la oficina de Sant Cugat. M’agrada el meu treball perque estic en una empresa gran y hi ha gents de tot el mon, pero a vegadas trobo a falta treballer a la botiga amb els nostres consumidors.

  1. Montse

   16 nov. 12
   12:13 #

   Molt bé tots! vigileu amb la y, en català fem servir la i com a enllaç: treballava de dependent i atenia…
   Recordeu també que escrivim m’agradava i no me agradava. Vigileu els pronoms:
   Jo atendia als visitants de la botiga, ens explicaba de nostres productes, y ens aconsellaba quina producte ens servia millor segons las seus necessitats.
   Jo ATENIA als visitants de la botiga, ELS explicava els nostres productes i ELS ACONSELLAVA quin producte ELS servia millor segons les SEVES necessitats.

 4. lola

  18 oct. 12
  14:51 #

  Abans tretravallavaen una botiga de roba, me agradava mol la meva faena perquè parlava amb molta gent .
  Ara treballo en una residencia para gent grant en Sant Cugat, la meva feina es ajudar als usuaris axecarse, duxarse, vestir-se menjar i donar medicació menja
  Una setmana treballo dilluns, dimecres, dissabte i diumenge i otra dimart, dijous,divendres dotze hores cada dia,estic molt contenta en aquest treball.

 5. solange

  19 oct. 12
  0:41 #

  Abans treballava en una botiga de calçat con la meva germana a Ecuador i tambè estudiava Turisme.
  Ara visc a barcelona, traballo en seguritat privada, de tan en tan tinc tres 0 quatre dies de festa, perquè traballo també per la nit dotze horas, i cada any tenium que fer un resiclatje de seguritat, ens dona l´empresa, no porto arma, me agrada la feina

 6. Roman Torres

  21 oct. 12
  3:22 #

  Abans treballava a Petrosílexs Mexicans, estava de Enginyer d’operació de tota la zona nort del Pais. M’agrada perque encara no ho he perdut estic amb excedència per un any, per motiu de cambi de residencia a Barcelona, España.
  Ara fa deu messos que estic a Barcelona, Soc Mister de futbol i era supervisor de qualitat a CEPEX a la Garriga, feia proves de pressió a vàlvules per a la conducció de fluids (aigua) i m’agradava sobre tot per com era l’ambient de treballo.

  Salutacions a tothom!

 7. Pilar

  22 oct. 12
  20:19 #

  Hola, sóc la Pilar. Quan vivía a Sevilla, jo treballava en una escola de música i en una orquestra. En la escola donava classes de violoncel a 3 nens petits i en la orquestra tocava sarsuela amb altres músics. Ara treballo en una escola a Barcelona, i dono classes de violoncel y de piano. També he colaborat con una orquestra de Sant Cugat, y ara al novembre tinc que tocar per nens petis en unes escolas. M’agrada molt la meva feina!

  Petons!

 8. clara

  23 oct. 12
  13:27 #

  Abans treballava d’auxiliar en una clínica dental a Barcelona, havia d’ajudar al doctor en totes les àrees d’odontologia, m’agradava molt perquè és un ambient on et relaciones amb moltes persones i vaig poder aprendre molt. També havia d’estudiar a casa perquè feia exàmens dues vegades a l’any a la universitat per poder homologar el meu títol aquí a Espanya i poder treballar com a dentista, ara ja puc treballar com a dentista però estic embarassada i tindré d’aquí a poc un nen .

 9. clara

  24 oct. 12
  15:39 #

  Abans treballava d’auxiliar en una clínica dental a Barcelona, havia d’ajudar al doctor en totes les àrees d’odontologia, m’agradava molt perquè és un ambient on et relaciones amb moltes persones i vaig poder aprendre molt. També havia d’estudiar a casa perquè feia exàmens dues vegades a l’any a la universitat per poder homologar el meu títol aquí a Espanya i poder treballar com a dentista, ara ja puc treballar com a dentista però estic embarassada i tindré d’aquí a poc un nen .

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!