• El meu dia preferit

  El dia que més m’agrada de la setmana és el divendres perquè només treballo al matí i tinc la tarda lliure. Al matí, em llevo a un quart de 8. A un quart de 9 agafo el tren. Començo a treballar a les 9. Durant el matí sovint preparo classes, a vegades faig reunions amb els companys i de tant en tant envio correus electrònics. Plego a dos quarts de 3. A la tarda no treballo mai.

  A les 3 en punt dino i després vaig a comprar. Al vespre quedo amb els amics.

  I tu? Quin és el teu dia preferit? Què fas?

 1. Elena

  14 nov. 12
  17:19 #

  El dia que més m’agrada de la setmana és el diumenge perquè el meu marit té descans semanal i estic amb ell.
  Al matí, ens llevem a dos quart de deu i esmorzem. Desprès, jo faig el llit i el meu marit neteja la cuina. A vegadas, a dos quart de dotze caminem per la montanya i altres vegadas quedem amb el meu cunyat, la meva cunyada i la neboda del meu marit per prendre el vermut.
  Al migdia, a dos quarts de tres dinem i sempre fem la migdiada.
  Per la tarda, sovint anem al cine.
  Al vespre, a les nou dinem i desprès mirem la tele.

 2. Loli

  14 nov. 12
  20:23 #

  El dia que més mágrada de la setmana és el diumenges perqué em llevo mes tard.
  Esmorzo amb el meu nen i el meu marit, despres anem al parc infantil.
  A les dues dinem i de vegades fem la migdiada.
  A la tarda després de berenar sovint anem a passejar i de tant en tant anem amb els amics.
  A dos quart de nou, em dutxo al meu nen i preparo el sopar.

 3. Rosa Mª

  14 nov. 12
  22:57 #

  El meu dia preferit es el diuminge.Em llevoa las nou.Esmorzo amb el meu marit,despres faig la faina de casa i anem a passejar.A les tres dinem,a vegades faig la migdiada,a la tarda a vagades faig manualitats,cosir etc,a la tarda no bereno. Al vespre sopo a dos quart de deu.

 4. Inna

  15 nov. 12
  0:25 #

  El meu dia preferit de la setmana és el dissabte perquè és l’unic dia que puc descansar. Al matí em llevo a dos quarts de deu, esmorzo i sovint estudio. A vegades vaig al gimnas i de tant en tant dino amb els meus amics. Despres de dinar sempre faig migdiada. A la tarde sovint miro la tele o vaig a passegar. Els dissabtes no treballo mai.

 5. mitzi

  15 nov. 12
  2:37 #

  El Diumenge es el dia més m´agrada perquè vaig a l´iglesia amb meu marit i la meva filla. Es el dia tambè sempre estem amb les meves amigues de l´iglesia.
  Al mati, el meu marit prepara l´esmorzo i esmorzem tres quarts de 10. Despres,preparem i anem fins a l´iglesia. Tant in tant, dinem al restaurant.
  A la tarde dos quarts de 3, sovint fanem a la migdiada amb nostre filla. Les 5 ens llevem i faig berena de la meva filla despres, mirem nostre favorit sèries/pel.lícula.
  Al vespre a dos quarts de nou es dutxo i vestiex la meva filla i les nou en punt sopem, de vegades jo sopo mai.
  Despres, rento els plats i netejo la cuina.
  Anem a dormir les 10 de la nit.

 6. RAUL

  15 nov. 12
  7:36 #

  El dissabte és el dia que més m’agrada perquè estic amb la meva dona a fer una passejada. També és sempre el dia que estem junts. Al matí, em vaig aixecar per preparar l’esmorzar i Esmorzar a dos quarts d’onze. Llavors, estem preparant i anar de compres. Tant en tant, comprem al supermercat. A la tarda tres quartes parts de quatre, gairebé sempre ja menjat, llavors vaig arribar a netejar la cuina i els plats i a vegades veure la pel lícula o dormia la migdiada una hora més o menys. La nuve durant la nit i mig ja vam tenir un sopar, i després ens n’anem a dormir

 7. Zaira

  18 nov. 12
  1:46 #

  El meu dia preferit és el divendres perquè, a part de no tenir classe, normalment no estudio i descanso. Al matí, em llevo a les 9, esmorzo y em dutxo. Després, veig alguna sèrie o llegeixo fins a tres quarts de 3, quan arriba la meva mare a casa i dinem juntes. A la tarda, de vegades quedo amb els companys de la universitat y de tant en tant passo la tarda amb la meva mare i fem coses juntes. Al vespre, a dos quarts de deu sopem i moltas vegades mirem una pel·licula després. Vaig a dormir bastant tard perquè m’agrada i diumenge no matino, així que no hi ha problema.

 8. Yokasty

  21 nov. 12
  22:32 #

  El dia que més m’agrada de la setmana és el Diumenge perque el meu marit no traballa, esmorzem tot junts a dos quarts d’onze i després vaig l’ìglesia. A vagades dinem al restaurant, al meu fill làgrada dinar en el macdonalds. A la tarde sovint fanem la migdiada, A las sis del vespre el meu fill berena. De sis a set del vespre anem al parc infantil.A un quart de nou em dutxo al meu fill i preparo el sopar.

 9. Maria

  26 nov. 12
  16:40 #

  Soc la Maria, de dilluns a divendres em llevo a las cins de la matinada,
  cuan es llevo de vagadas em ducho al mati o a la nit depen lo cansat que estic.
  traballo de sis a dos de la tarda, vas dinar am als meus fills.
  Dilluns i dimecres a la tarda de cinc a set vaig a classes de catalan, el dimarts y el dijous els meus fills fan activitas i los llevo jo.
  els divendres aprofito per estar am las meves germanas y els meus cosins.

 10. cristina villegas

  18 des. 12
  11:44 #

  El meu dia preferit de la semana és el Diumenge. M’aixeco tard i faig les coses que més m’agraden….llegeixo,escolto mùsica,quedo amb amics,realizo un dinar més elaborado o que em agradi més….és el dia de relax de la semana .El dimenge hauria de tenir més hores!!

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!