• Què hem fet a classe? Quins deures hi ha?

  En aquesta pàgina trobareu tot el que hem fet a classe durant la setmana i els deures que hi ha per la setmana vinent. Cada setmana un voluntari o voluntària explicarà la feina que hem fet i els deures que tenim. Així si un dia no podeu venir, sabreu què hem fet i podreu fer els deures.

  Com que aquesta és la primera setmana ho faré jo!

 1. mcampoy

  11 gen. 13
  14:26 #

  Bon dia!
  Aquesta ha estat la primera setmana i hem començat a conèixer-nos entre nosaltres. Hem explicat perquè volem aprendre català, com ens agrada estudiar, què necessitem per estudiar. També hem aprés a dir el nostre nom, d’on som i on vivim. A més hem aprés a saludar a i a dir adéu, i també l’alfabet!
  Els deures que tenim són del quadern d’exercicis, de la unitat 1:

  Pàgina 1, exercici 1
  Pàgina 2, exercici 3
  Pàgina 3, exercici 4 i 5
  Pàgina 4, exercici 6

  Fins dilluns!

 2. Alberto

  20 gen. 13
  18:15 #

  Bon dia!.
  El dijous hem comencat act 1 p.90 sobre es sistema educatiu,act.p.92 relacionar profesions i verbs.També hem aprés erbs de la 3ª conjugacio:repartir,conduir,fregir,servir, …. .Textos:bombers i geriatric.
  Dueres:ex.2 fotocopia.
  act.2 p.91.

 3. Ion Urkia

  26 gen. 13
  12:33 #

  Bona nit!!!
  Aquesta setmana hem fet l’examne oral dient on vivim, d’on som… A més, hem aprés els adjectius sobre las persones i de les seves característiques.
  Aquests són els deures:
  Del llibre d’activitats: activitat 8,9,10

 4. Malin Jansson

  09 febr. 13
  9:54 #

  Hola a tothom
  Aquesta setmana hem acabat la unitat 3. Hem parlat sobre què hi ha a prop d’on vivim. També hem començat amb la unitat 4 i 5. Hem explicat que fem durant cada dia i hem aprés les horas, els dies de la setmana, els mesos i las estacions del any.

  Els deures són:
  P. 18-8
  P. 19-9
  P. 21-2+3
  P. 22-4+5+6

  Bon cap de setmana!!

 5. Andrea

  17 febr. 13
  22:55 #

  Aquesta setmana hem acabat la unitat 4. Hem parlat sobre àpats i horaris. També hem començat la unitat 6. Hem explicat les nostres feines i hem parlat de les feines més habituals.

  Els deures són:
  P. 23 – 8
  P. 24 – 9 i 10
  P. 31 – 1 i 2
  P. 32 – 3.

  Fins dimarts!.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!