1. Brigitte,Cecilia,Rodolfo y Francisco

  06 febr. 13
  22:15 #

  Hola sóc Brigitte cada dia em llevo a les 7 del matí, la meva parella i jo sempre preparem l’esmorzar, després es va al seu treball. Sovint vaig al mercat pels matins i per les tardes de Tant en Tant vaig fer exercicis. La meva companya Cecilia sempre treballa de les 9 del matí fins a les dues del migdia i després retorna al seu pis i fa el sopar, alguna vegada mira la tv. El francisco s’aixeca a les 8 del matí, sempre prepara l’esmorzar i després surt a passejar al seu gos. Finalment el Rodolfo sempre esmorza a les deu del matí, sovint neteja la cuina, alguna vagada surt a caminar i de tant en tant va de festa.

 2. Lezly/Lucero/Flor/Angel

  06 febr. 13
  22:19 #

  Jo per esmorzar sovint menjo pa, després em dutxo i me´n vaig a treballar, sempre agafo l´autobus.

  A mig dia; dino al bar, mai dino a casa.

 3. Mildré Juárez Rodríguez

  06 febr. 13
  23:49 #

  Hola, sóc la Mildré estic al aturc,casi sempre em llevo a las 7 del matí, per esmurza alguna vegada menjo pa. Sur de tan en tan a pendra un café am las mevas amicgas,desde que tuve al meu fill mai em llevo masa tard i sovint surto a bailla esl cap de semana.

 4. Nadya Tomeva

  07 febr. 13
  14:16 #

  Hola, som La Nadya, La Stefania i En Josep. Ara presentem La Stefania : Ella sempre es lleva a les vuit del matí i esmorza. Mai pren café. A la nit sovint va a entrenar. La Stefania de tant en tant agafa l”autobús, li agrada condueix cotxe i sempre es posa el cinturó de seguretat. Mai dorm fins a migdia i sovint escolta música. A l’estiu alguna vegada va a la platja.

 5. La Kenia, la Vanessa i la Lissette

  07 febr. 13
  16:33 #

  De dilluns a divendres em llevo a les 6 del matí perque començo a treballar a les 8. Sempre agafo l’autobús per anar a treballar.

  Algunes vegadas esmorzo un entrepà a casa meva però sovint esmorzo a la feina o prenc un cafe amb els meus companys a 2/4 de 9. De tant en tant els meus companys i jo xerrem una mica abans de començar a treballar.

  Cada dia plego a les 5 de la tarda, mai després per poder jugar i fer els deures amb la meva filla.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!