• Amb qui…?

    Aquesta setmana hem acabat les unitats 4 i 5 fent una enquesta als companys preguntant-los amb qui fan les activitats quotidianes i a quina hora les fan. Ara és hora que la resta de la classe sàpiga els hàbits de la resta dels companys i companyes! Us convido a què pengeu el resultat de l’enquesta en un comentari al peu d’aquesta entrada. Qui és el primer??

    la_rutina_diaria31

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!