Què hem fet aquesta setmana?

Bon dia!

Aquesta setmana a classe hem acabat la unitat 4 que tractava sobre com era el lloc on vivia abans i com és ara. Així doncs, hem practicat els passats i els presents, hem explicat com era la nostra ciutat abans i com és ara, i hem explicat com anar d’un lloc cèntric de la nostra ciutat al nostre lloc preferit. Aquesta expressió oral l’hem coavaluat entre els companys.

Hem començat la unitat 5 i en aquesta unitat prepararem la festa d’aniversari d’un company de classe, haurem de deixar un missatge al contestador convidant a la festa, preparar una recepta de cuina i fer una exposició oral explicant la festa que hem preparat.

També hem escoltat la cançó “Aniversari”, i hem treballat els verbs en passat i en present.

Els deures per a la setmana vinent són:

– penjar al blog l’explicació sobre com anar d’un lloc cèntric de la nostra ciutat al nostre lloc preferit,

– llegir el capíto de la taula golafre del llibre “Les taules de l’Olívia”

– exercicis: 1, 2, 3, 4, 5 i 6 de la unitat 5 del Quadern d’exercicis.images (1)

Print Friendly, PDF & Email