• De què treballes?

  De què treballes? On treballes? Què fas a la feina? Aquesta setmana hem parlat sobre la feina i hem acabat fent una entrevista als nostres companys i companyes de classe, ara és hora que tots sapiguem a què es dediquen la resta de companys de classe. Pengeu en un comentari els resultats de les vostres entrevistes. Començo jo explicant què faig!

  Jo sóc professora de català i treballo al Servei Local de Sant Cugat. A la feina faig classe, preparo classes, vaig a reunions, faig cursos per reciclar-me… I vosaltres, què feu?

  roba treball

 1. Carolina

  04 Mar 13
  9:56 #

  Parlem amb companys: de que treballes?
  XIOMARA:si treballes
  De que treballes? Dona de fer feines.
  On treballes? A sant cugat.
  Que fas a la feina:? Rentar,netejar i planxar.
  JESUS:
  Està jubilat.
  Ets estudiant?:estudia catalá i estudia curs per a gent grant en la U.P.C de terrasa.
  ENDIKA:
  Treballes? si.
  De que treballes? Comercial.
  On treballes? A Barcelona.
  Qué fas a la feina? Visito clients,faig nous clients i venc de productes

  Respondre

 2. Oksana

  05 Mar 13
  16:29 #

  Em dic Oksana. Estoy a l’atur. Sóc la mestressa de casa. Habitualmet jo trec la pols, aspiro i frego el suelo, planxo la roba i preparo el menjar. Després de netejar jo estudi el Català.

  Respondre

 3. María José

  07 Mar 13
  0:24 #

  Hola, bona nit!
  Jo treballo de mestressa de casa. Durant el dia faig les feines de casa: planxo la roba, netejo, organitzo, cuino, … i cuido dels meus dos fills.
  També estic estudiant català.

  Aquestas són les feinas d´alguns del meus companys:

  L´Elisabet treballa de dona de fer feinas en una casa a Barcelona i en altra casa a San Cugat. La seva feina es netejar, planxar la roba, organitzar la cuina i rentar els plats.

  La Biljana treballa de pintora i dissenyadora a casa seva; pinta quadres abstractes, dibuixa retrats de persones i animals i dissenya peces de mobles. Busca treball de dissenyadora i tambè és mestressa de casa.

  La María treballa de dona de fer feinas en una casa a Sant Cugat. En la seva feina neteja la casa i cuida a una nena.

  Respondre

 4. Sara I. Nochebuena P.

  25 Abr 13
  12:03 #

  Jo sóc psicologa de nens, joves i família. Treball com autònoma, dono teràpia psicològica i també organitzo i dono tallers de estimulacion infantil para beus d’un mes a 1 any i mitjà.
  Per a això organitzo les activitats del taller, depenent de l’edat del beu i també la sessió psicològica en el degut cas que tingui algun pacient.
  Busco nous clients on puc oferir els meus serveis i escric en la meu pagina de Facebook (Carisma) per si volen fer-li un cop d’ull i regalar-me un ¨Like¨

  Fins despres

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!