• Benvinguts!

  Hola!

  Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil.

  Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris.

  Ànims!

 1. Yohana boniforti

  16 Nov 16
  21:38 #

  El que he apres mes facil a sigut la presentacio de la persona. I el mes dificil els verbs

  Respondre

 2. Marivi

  15 Gen 17
  21:36 #

  El mes facil per me ha sigut presentar-se i saludar .i el mes dificil, utilizar “hi ha” i “n’hi ha”

  Respondre

 3. Nerys Jiménez

  23 Gen 17
  17:27 #

  Politic Espanyol, amb orientaci’o a la independencia de Catalunya, va ser president de la generalidad de Catalunya, des 1980 a 2003. A 1954 es va convertir en médico, i va viure a Premia del Salto, arribo a Barcelona a 1939, va compensar a estudiar catal’a.. va ser detingut el 1960 per protestes. En 1974 pasa a l’esfera política, En 2003, va Fer donacio a la biblioteca de Catalunya.

  Respondre

 4. Pedro Pujupat

  08 Nov 18
  20:06 #

  Aprendre una llengua és empesar a viure-la, de coneixements, idees, tradicions i costums que caracteritzen un poble, a una classe social a la vida.

  Respondre

 5. Omar

  26 Nov 18
  14:50 #

  Hola.M’agrada aprendre idiomes.Ara bé, aprenc que la llengua catalana és molt deficil per pronunciar , és el que fa que sigui difícil, però intentaré aprendre els verbs per poder complir-lo bé.Gràcies al nostre professor que fa tot el possible per aprendre.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!