• Festa d’aniversari

    Aquesta setmana hem organitzat una festa d’aniversari a un company de classe. Aquí podeu veure les invitacions que heu fet a cada grup i ara només falta que pengeu la recepta que heu preparat per la festa. Pengeu-la en un comentari.imageAniversari_Page_2

  1. rolando

    09 Mar 13
    20:37 #

    trabajo de: La Gloria – L’eli – El Rolando FIDEUA
    ingredientes :: un paquet de fideu, 2 calamars – 2sepia-pebrot-1 verd y1 vermell – 2 grans alls -1 ceba-1 tomàquet-oli-sal-musclos-rossellones-llagostins-

    preparacio:: agafo una paella gran i poso oli y les gambes a fregir, poso el musclos i les rossellones en una olla uns deu minuts fins que s’hauran i després de fregir les gambes el retir i poso a la paella la ceba i pebrot i all i el tomàquet tot tallat el fred uns deu minuts i després poso la sípia i la calamars a trosos a fregir tot junt remenant de tant en tant
    agafo una altra paella petita poso la pasta a fregir i quan aquest en un punt daurat el retir i el poso a la paella gran on hi ha el sofregit fet el brou dels musclos i les rossellones fins que cobreixi tot poso sal a gust i després de deu minuts poso les gambes i les rossellones el remeno
    perquè agafi el gust i es mescle tot i en quinze minuts quan ja aquest la pasta el retir del foc i poso els musclos als costats obertes i el deixo reposar i llepar-se els dits

    Respondre

  2. marina

    09 Mar 13
    23:04 #

    Receita de “COXINHA”

    Ingredients

    1 kg de pit de pollastre
    2 tasses de brou de pollastre
    1 tassa de llet
    Sal i espècies al gust
    3 tasses de farina per a tot ús

    Preparació

    Tallar el pit de pollastre a trossos, assaonar i fregir fins marró d’or.
    Després cuinar amb suficient aigua per al brou sobrant 2 tasses.
    Esmicolar el pit i deixar ja preparat per al farciment.
    Tamisar la farina i reservar.
    Barregi el suc amb llet i posar en una olla a bullir.
    En obrir bullir, abocar tota la farina d’una vegada (a no enredar).
    Utilitza una cullera de fusta.
    Barregi bé i cuini, en deixar a la olla, posar la massa en un bol o recipient obert que es refredi.
    Estendre la massa en boles tots de la mateixa mida.
    Després agafeu cada un, aplanar les mans (la massa no prima) i col · loqui el farcit.
    Donar la cuixa format.
    els banyi a la llet, després en pa ratllat.
    Fregir en oli calent

    Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!