• Celebrem l’aniversari de…

  La setmana passada vam fer l’exposició oral de la festa d’aniversari a l’aula. Els alumnes del nivell B2 de la tarda van prestar-se a ser filmats i a compartir la seva pràctica amb els companys. A continuació podeu veure els vídeos i deixar els vostres comentaris, si voleu. Gràcies al Paul, al Rolando, al Jefferson, a la Jessica, a la Jacqueline, a l’Eli, a la Teresa, al Tidiane, al Youssef, a l’Anna, a la Marina, a la Glòria, a la Nohèlia!

 1. Nohelia

  18 Mar 13
  17:43 #

  M’agraden els vídeos.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!