• Benvinguts i benvingudes!

  agenda

  Hola!

  Benvinguts i benvingudes al curs de català Bàsic 2. Com ja sabeu, aquí teniu el blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après, què us ha estat més fàcil i què més difícil. A més, també hi penjarem diverses activitats que farem al llarg del curs.

  Des d’aquí us animo que hi participeu per poder aprendre, entre tots, de manera més lúdica i dinàmica.

  Endavant!

 1. Vanessa

  02 Abr 13
  21:10 #

  Hola:

  Sóc la Vanessa, sóc d´Asturias, tinc trenta-dos anys, fa onze mesos que visc a Montcada I Reixac amb el meu xicot, es diu Juan.
  Jo tinc un fill, es diu Javi.
  No tinc treball, sóc mestressa de casa.
  En el meu temps lliure m’agraden les manualitats amb feltre.

  Respondre

 2. Ian

  03 Abr 13
  20:32 #

  Bon día Soc el ian, Soc de Cuba y visc a Montcada i Reixac fa deu anys amb la Meva familia.
  Tinc una germana que as diu Liudys i tinc dos nabot un te 14 anys i la mes Petita te 4 anys
  Soc dependent de una botiga de roba en Castelldefels, me agrada molt la Meva faina.
  Stic molt contén de comenza el curs de català.
  Els meus companys son molt en rutlla i la Emma es mol bona mestra

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!