• El meu compromís amb el català

  Aquesta setmana hem parlat del compromís que volem adquirir aquest curs amb el nostre aprenentatge del català. Us convido a què el pengeu com a comentari, així a final de curs el podrem recuperar i comprovar si l’hem assolit o no.

  Com us vaig dir el vostre compromís ha de ser assolible, real, us heu de comprometre a objectius que siguin fàcils per a vosaltres, no objectius que ja veieu que no podreu aconseguir sigui per temps o possibilitats. Algun exemple dels objectius que us podeu plantejar és: mirar les notícies de televisió en català, llegir un llibre de lectura fàcil, anar un o dos cops al mes al cinema en català, etc. No és difícil, oi?

  Vinga doncs, qui és el primer o la primera?

 1. APM

  05 abr. 13
  13:15 #

  El meu compromís amb el català

  Jo em comprometo a llegir almenys un llibre en català. A escoltar-més sovint la televisió i la radio. Fins i tot a posar més atenció als meus amics i persones del meu entorn quan el parlen. Em comprometo a parlar amb la meva parella y la seva família en la seva llengua quan jo perdi una mica la vergonya, em senti més segura i el domini una mica més. També em comprometo a estudiar-lo de manera autodidacta per perfeccionar-lo.

 2. Simona

  05 abr. 13
  20:39 #

  Jo em comprometo a quedar amb un voluntari per fer practica del catalá; a llegir cada dia el diari i a mirar les notiicies de la tele TV3.

 3. Paul

  06 abr. 13
  10:13 #

  Jo em comprometo a parlar mes sovint amb la meva dona i no deixar de llegir el diari en català.

 4. cheikh

  06 abr. 13
  11:36 #

  Em comprometo a anar un cop a la setmana a veure una pelicula en catala i cada vegade parlar-lo amb la meva filla a casa.Tot exo imes , em comprometo dedicar-me temps unicament per veure programas,noticies, revitas en catala a la tele,i llegir quan pugui llibre tambe

 5. rolando

  06 abr. 13
  20:21 #

  jo em comprometo a mirar la tv català tots els dies a la nit ia llegir el diari i escoltar la ràdio i parlar en en català amb la gent encara que no parli bé ¡¡¡¡

 6. Nuno

  06 abr. 13
  22:24 #

  Jo em comprometo a parlar català amb els meus amics catalans.

 7. Nohelia

  07 abr. 13
  11:07 #

  Jo em comprometo a parlar més i llegir llibres en català.

 8. Anna

  08 abr. 13
  17:24 #

  Jo em comprometo a intentar respondre més en català quan em parlen en català.

 9. Gilda

  08 abr. 13
  22:00 #

  Jo em comprometo a mirar les noticies del migdia en catalá.També escoltar la radio en catalá

 10. Nataliia

  08 abr. 13
  23:27 #

  Jo em comprometo a llegir dos llibres aquest trimestre.També em comprometo a veure les series de “Pulseras vermelles”cada dilluns a la tarde.

 11. Mariela

  09 abr. 13
  15:31 #

  Jo em comprometo a parlar mes amb els meus amics y llegir

 12. Conchi Fernandez

  09 abr. 13
  19:41 #

  Jo em comprometo a mirar les notices del migdia en catalá, també em comprometo a parlar els divendres per la tarda amb els mares dels amics dels meus fills

 13. Denya Salgado

  09 abr. 13
  22:45 #

  Encara que el meu marit es catala a nostra casa parlem angles par que els nostres fills practiquen angles. Dons em comprometo de parlar en catala molt mes amb el meu marit per practicar mes. Tambe vui llegir un llibre durant el transcurs del curs.

 14. Josue

  10 abr. 13
  9:54 #

  Jo em comprometo a escoltar més ràdio en català.
  Y també a parlar un mica més amb meus amics.

 15. Caren

  10 abr. 13
  11:19 #

  Jo em comprometo a parlar catalá amb els meus sogres als dinars del cap de setmana, a escoltar música en catalá, a llegir un llibre addicional al de la classe de catalá i a mirar programes de TV a la Carte

 16. Manuela

  10 abr. 13
  18:25 #

  Jo em comprometo a parlar i llegir més en català. Si tinc temps lliure escoltar la radio en catalá, veure TV3 i Canal 33.

 17. MALU

  14 abr. 13
  13:31 #

  JO em comprometo a escoltar la radio i mirar les noticies del vespre en català i també a llegir algun diari els caps de semana.

 18. María

  14 abr. 13
  17:07 #

  Jo em comprometo a llegir el periodic en catalá, i almenys un libre de lectura facil. També en comprometo a parlar més en català, amb els meus companys de la classe de catalá, a intentar entendre les converses de la gent al carrer, i escoltar la radio en catalá.

 19. Teresa Lopez

  14 abr. 13
  18:35 #

  Jo em comprometo a parlar amb la meva parella,a llegir llibres y escoltar la radio i a parlar amb els voluntari de català.

 20. Rosa

  29 maig 13
  17:13 #

  Jo em comprometo a escoltar musica en catalá sovint. També em comprometo cada dues setmanes a parlar catalá amb una amiga.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!