• Castanyada o Halloween?

  Ahir, a classe, vam fer un debat sobre si era millor celebrar la Castanyada o Halloween i va guanyar la Castanyada. Ara us convido a veure aquest episodi de la sèrie “Plats bruts” i comenteu què us ha semblat, si l’heu entès, què no heu entès, etc.
  A més comenteu també quina festa de les dues preferiu personalment i per què.

   

 1. Mariela

  29 Oct 13
  23:53 #

  M’agradat molt el capitol de tinc castanya.
  El meu marit m’ha explicat que aquesta sèrie és dels anys noranta.
  Lopez defensava la castanyada i els altres el halloween Americà.
  Es curios com la festa americana es mes popular avui en dia que la castanyada catalana.

  Jo es la primera festa de castanyada que vaig a passar aqui, en el meu pais es festeja el halloween.

  Respondre

 2. sara

  11 Nov 13
  12:36 #

  jajajaja, M´ha encantat. és súper graciosa!!, he rigut molt
  Jo no sóc de celebrar hallowen. pel meu el dia 1 de noviembre és només un día més de festa, peró en arribar a Barcelona he pogut guadir de la vostra tradició, encara que qui més l´han gaudit han estat els meus fills.

  Respondre

 3. Anthony Cannister

  13 Nov 13
  12:26 #

  M’ha encantat. No vaig aprendre molt sobre la castanyada. L’única cosa que he après és que beuen moscatell a la castanyada. Jo no celebro Halloween perquè és una celebració antibıblica. M’agradaria saber més de la castanyada

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!