• Com és la meva família?

  Aquesta setmana hem parlat de la família i hem explicat com es diuen, on viuen, quants anys tenen, quin caràcter tenen i com són físicament.

  Us explico com és la meva: el meu pare es diu Gustau, té 83 anys, és grassonet i una mica calb, és molt simpàtic i agradable; la meva mare es diu Roser, té 79 anys, és prima i rossa, és molt dolça; el meu germà es diu Gustau, té 43 anys i és molt alt i ros, també és prim i molt divertit! La meva cunyada es diu Sira, també té 43 anys, és baixeta, morena i molt prima, és simpàtica i interessant. Tinc dues nebodes, una de 8 anys, la Lia, i una de 4 anys, l’Ada, les dues són molt maques i simpàtiques i tenen moltes ganes de jugar!!

  family-guy-the-family1

 1. Ana delia Ferreira Martinez

  25 Feb 14
  0:04 #

  hola bona nit aquí els presento a la meva família .. La meva mare es diu Basilina té 63 anys és baixeta i una mica grossa , és amable , senzilla i molt alegre …. El meu pare es diu Fulgenci té 63 anys és baixet , el és molt simpàtic , senzill i treballador viuen al meu país Paraguai .. Els meus germans són : Silica , 43 anys és prima , morena , molt treballadora i senzilla , Elva 38 anys és baixeta blanca, molt , treballadora , amable , honesta … Diosnel 36 anys és baix , bru és seriós , amable , Derlis 32 anys és baix bru molt treballador , senzill , Eladio 30 anys és baix , és blanquet molt treballador , senzill , amable , , Isabel 29 anys és bruna baixeta molt simpatica i alegre , Guillermina 27 anys és blanqueta i baixeta una mica grossa viu a l’Argentina … i els altres viuen al Paraguai , , , Alcides 25 anys és blanc una mica baix és molt alegre , amable … i senzill … jo Delia 26 anys sóc senzilla i honesta i amable , el meu marit es diu Atilio 28 anys és alt , bru molt amable treballador i senzill …. els meus nebots són : Jessica 15 anys és prima molt simpatica , , , Lorena 19 anys és alta i grossa molt simpatica també , , Ezequiel 7 anys molt guapo, kevin 6 anys , re guapo , Giovani i Arielito són bessons 4 anys , , Estefi 7 anys . Abigail 6 anys tots molt guapos …

  Respondre

 2. Eneko Oxarra

  25 Feb 14
  10:39 #

  A la meva família som 6 persones. El meu pare es diu Epi i té 65 anys. És alt i té el cabell blanc. És molt simpàtic i parlador. La meva mare es diu Tere. Té 61 anys, és prima i baixa. És molt generosa i amable. La meva germana es diu Oihana. Té 34 anys i és alta i prima. És molt bona. El meu cunyat es diu Unai i té 38 anys. És alt i prim. És molt enèrgic. Tinc una neboda de 18 mesos, es diu Maddi i és molt enèrgica i divertida.

  Respondre

 3. Sonia

  25 Feb 14
  12:31 #

  Hola us presento a la meva familia,! El meus Pare es diu Benicio té 55 anys és alt, prim i moreno és amable però una mica seriós, la meva Mare es diu Mirtha té 45 anys és blanca, grassoneta, baixa, molt simpatica i sociable. Tinc 2 germana i un germà, la major soc jo Sonia tinc 22 anys crec que ja em coneixen, Sandra té 21 anys és alta, prima i morocha molt seriosa, Sani té 19 anys és blanca, prima, alta molt maca i amigable, per ultim el meu germà Rene és prim, alt, té 16 anys i és molt alegre!

  Respondre

 4. Rosa

  25 Feb 14
  18:58 #

  aquesta es la meva familia: la meva mare e diu marta te 48 anys es morena ,baixa i prima ,es molt treballadora,seriosa y molt bona .la meva filla es diu doria te 11 anys es alta,la pell clara i ni grossa ni prima , es amable ,educada y intel-ligent.. una hermana es diu yacaira te 24 anys es molt prima y baixa ,es clara de pell ,educada,inteligent y discret ,la oltra germana es diu ingrid te 23 anys es alta ,prima y morena ,es es alegre ,parladora y sencible el meu cunyat es diu jose te 29 anys es moreno i baix ,es simpatico ,alegre y hablador .tinc una neboda la massiel te 5 anys ,es parladora ,a alegre .el germa mediano es diu kelvin te 21 anys es prim ,alt i moreno es alegre,parlador i simpatico .el meu germa mes petit es diu riky te 19 anys es alt ,prim i pell clara ,es alegre,parlador y simpatico .tots viuen a la republica dominican .

  Respondre

 5. Mercedes

  26 Feb 14
  17:17 #

  Hola.
  Vaig a explicar la meva familia:
  Som cinc germans, jo soc la petita i fillia única.
  La meva mare es dic Lluisa, té 67 anys és gran, d’estatura petita, pell blanca, cabell castany.
  El meu pare es dic Felipe, 57 anys, pell bru, gras, alt, cabell negre, és molt callat.
  Els meus germans som:
  1.-Jordi, és d’astatura mitjana, té uns 50 anys, pell castany, i té molt cracter, és prim, vius als Estats Unidos amb la seva familia, no conec als meus nebots.
  2.-Lourdes, és d’astartura mitjana, pell blanca , cabell castany, una mica gruixuda, té uns 48 anys, amable, simpática, viu a Xile i té dues fillies, una trucada Jessenia i altra Paola i cadascuna tenen una nena.
  3.-Milo, és d’astatra mitjiana, prim, cabell negre, pell blanaca, té molt cracater, té uns 45 anys, vui a Ecuador i té quatre fills: Jonathan, Jordan, Guilliam i Ambar; els tres fill som de pell bru y un és de pell blanca, i cabells negres.
  4.-Crlos, és alt, molt fort,cabell negre, pell blanca, és amigable, té 40 anys; té un fill el es dic Carlos.
  5.-I jo té 36 anys soc simpática; soc de pell blanca, cabell castany, d’astatura metjiana i soc mare de tres fills: Samantha té 17 anys, dàstatura mitjana, cabell negre, pell blanca,prima i molt tranquila i cariñosa; samuel, té 12 anys, és molt inquieto,prim,pell blanca, cabell castany i vuiuem amb la meva mare.
  i Sara la petita , té tres anys, és molt cariñosa, té cabell negre.
  Aquets es la meva familia.
  Adeu!!!!

  Respondre

 6. Yaneth

  27 Feb 14
  3:27 #

  Hola… La Meva Familia son 5 i viuen tots en Hondures: la meva Mare es diu Marina, te 43 anys, es pell clara, baixa, traballadora, seriosa i moltes cualitats mes. el meu Pare es diu Carlos, te 45 anys, es pell morena, serio. El meu Germa gran es diu Carlos, te 19 anys, es alto, callat, de pell clara, serio. i el meu Germa Petit es diu Alexander, te 8 anys, es de pell clara, inquiet, es prim, es enutjat.. Bon Dia…!!! 😉

  Respondre

 7. Ma. Mercedes

  27 Feb 14
  13:38 #

  Hola
  Vaig a explicar la meva familia
  Som cinc germans, jo soc petita.
  La meva mare es dius Lluisa té 67 anys. És d’astatura petita, pell blanca i cabell castany.
  El meu pare es diu Felip, té 57 anys, pell bruna, alt i cabell negre, I bastan callad
  1.- Jordi és d`estatura mitjana, prim, i té 50 anys, viu els Estats Units amb la seva familia i no conec als meus nebots.
  2.-Lourdes,té 45 anys, és d’astatura mitjiana, és una mica grusseta, i viu a Xile, té dues fillies una que es diu Jessenia i l’altra que es Paola cadascuna té una nena.
  3.-Milo, es d’astatura mitjiana, és prim, seriós, cabell negre, té uns 45 anys , viu a L’Ecuador, té cuatres fills: Jonathan, Jordan,Guilliam,i Ambar
  4.- Carles, es alt, gros, cabell negre,amigable, molt fort, té 40 anys i té un fill que es diu Carles.
  5.- Jo tinc 36 anys y resideixu a Espanya, soc simpática, cabell castany, i mare de tres fills:
  Samantha, té 17 anys, Samuel,té 12 anys i viuan al L’Ecuador.
  I la Sara que té tres anys, I viu amb mi.
  Aquesta la meva familia.
  Adeu!!!!!

  Respondre

 8. Fernanda

  27 Feb 14
  18:36 #

  Hola companys de classe us explico la meva familia:

  La meva àvia es diu Nelly, té 59 anys, ells és una mica baixa, és de pell un poc morena i una mica grassoneta, ells és molt traballadora i molt generosa. Ells viu a Bolivia.
  La meva mare es diu Janice, té 39 anys, ells és una mica bailxa, és de pell blanca i ara és una mica grassoneta també com la meva ávia 😀 , ells és molt traballadora i seria.
  El meu pare es diu Jorge, té 46 anys, és un poc alt, és de pell morena i un poc calb. Ell és molt parlador i tossut.
  Els meus germans són quatre. La major es diu Bea, té 24 anys, és prima i una mica baixa, és traballadora i tossuda, ells viu en Sant Cugat. Després, estic jo 🙂 i la meva germana Yeanine que té 18 anys, és baixa, prima, tímida i organitzada. El meu germà es diu Jorge Javier, té 10 anys, és un poc grassonet, és molt enérgic, parlador i un gran lluitador. I la meva germana més petita es diu Adriana, té 7 anys, és prima, xerraira, inquieta, molt maca i estudiosa.

  Respondre

 9. Begona

  27 Feb 14
  19:12 #

  Aquesta és la meva família; la meva mare es diu María i el meu pare, Lorenzo, que ja no està. Som vuit germans, sis noies i dos nois. Jo sóc la cinquena dels vuit i estic casada con Sacha. No tenim fills. La major dels vuit és Ana, está casada i té dues filles. Ella no és gaire alta, és seriosa i treballadora. Pepe Juan també està casat i té una filla i un fill. Ell és molt seriós i l’agrada molt parlar amb la gente. No és alt ni tampoc baix. Santiago, és el meu segon germà, està casat i té una filla que es diu Carrie. Ella és alta y té el cabell molt llarg, porta ulleres. Sempre està contenta. Eva també està casada i té dues filles, Marta i Maricarmen. Marta és molt alta i prima, és molt blanca de pell. Maricarmen és la meva germana que ve després, està casada con Jesús i tampoco tenen fills. Mariola no està casada i tampoco té fills. Lúltima és Sara i conviu con Nino. Ells tenen un fill, es diu Marcelino, l’alegria de la família, té tres anys, fosc de pell i els seus ulls són grans. Ell és molt maco.

  Respondre

 10. Beatriz García

  27 Feb 14
  20:00 #

  hola, què tal?? 🙂
  Aquí presento a la meva familia:
  La meva mara es diu Carmiña i viu en Burgos, té 64 o 65 anys, hmmm… ara no recordo bé :O ella ès molt treballadora y molt, molt generosa. Ès baixa i prima, té el cabell pèl-roig i arrissat i una dentadura perfecta! 🙂
  La meva germana major es diu Yoli i viu en Burgos també, té 40 anys, encara que sembla menys anys. És alta i prima. Ella canvia el seu cabell moltes vegades perquè és perruquera. Ès molt divertida, generosa, molt fashion y molt treballadora.
  La meva germana Ana té 32 anys, viu en Madrid. Ella ès molt alta i prima, té el cabell fosco, llarg y arrissat. Ès molt cabezota, constant i lluitadora.
  Y finalmente la meva germana petita Sonia, té 30 anys i ara viu a Burgos. Ès alta i prima, té el cabell fosco y arrissat. Ella està molt boga i canvia moltes vegades de vida.
  Estic molt orgullosa de les meves germanas 🙂
  I després tinc molta gent que considero la meva família. 🙂

  Respondre

 11. beatriz peñaranda telleria

  03 Mar 14
  19:12 #

  meva família és: el meu pare té 46 anys, pell morena, una mica calb i una mica grassonet. És xerraire i treballador.
  la meva mare té 39 anys pell clara, baixa, treballadora, amable i generosa. també és una mica grassoneta.
  som cinc germans i jo sóc la més gran, després ve la meva germana fernanda que té 21 anys i és molt graciosa, xerraire i la meva germana yeanine que té 18 anys és baixa, prima, timiday senzilla
  el meu germà jorge javier té 10 anys i és molt alegre, enèrgic i bo
  la més petita és adriana i té 7 anys, és presumida, sociable, generosa i molt alegre.

  Respondre

 12. sulma

  04 Mar 14
  19:23 #

  Aquesta es la meva familia.
  La meva mare esdiu Dora i te 60 anys es morena i baixeta una mica grassoneta i es molt amable i comprenciva.Els meus germans son:Jhanet té 37 anys és baixeta i no es molt prima és molt carinyosa, amable i alegre, Cesar té 35 anys, es moreno alt i una mica grassonet, es amable i molt serios, Joaquin te 30 anys es alt, prim i es generos i alegre, Araceli te 28 anys es baixeta, prima es morena alegre i molt divertida, Gustavo te 25 anys es baixet i prim es molt treballador i gracios, la Rocio te 23 anys es alta i prima es molt divertida encara que a vegades s’enfada molt, i el mes petit es en Luis te 17 anys es alt, prim te els ulls verds i es una mica timid, es alegre, afectuos i generos.

  Respondre

 13. ana maria madrid

  17 Mar 14
  20:58 #

  hola bona nit 🙂
  esta es la meva familia

  Respondre

 14. ana maria madrid

  17 Mar 14
  21:33 #

  hola:)
  Aquesta es la meva FAMILIA 🙂
  la meva mara esdiu trifinia i te 67 anys es morena y baixeta i una mica grassoneta i molt agradabla, ells és molt traballadora ,
  El meu pare es diu Jose, té 69 anys, és un poc baix, és de pell morena i . Ell és molt parlador i molt cariñoso es alegre, afectuos i generos .
  Els meus germans són dos . La major es diu juana , té 42 anys, és prima i una mica baixa, és molt traballadora i tossuda i Ès molt cabezota.
  El meu germà es diu Jose luis, té 32 anys, és molt grassonet, parlador i una mica timid ,tots Ells viuen a Bolivia .
  Després, estic jo 😉 .
  El meu cunyat es diu Unai i té 43 anys. És alt i prim. És molt enèrgic. Tinc 5 hijos.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!