• Frases fetes amb les parts del cos

  Avui hem parlat de les parts del cos i d’adjectius que parlen de característiques físiques. També hem treballat frases fetes relacionades amb les parts del cos, com per exemple: “qui no te memòria, ha de tenir cames”.

  Jo m’identifico totalment amb aquesta frase perquè sóc molt despistada i moltes vegades he de tornar a casa a buscar coses que m’he deixat! L’altre dia vaig anar a casa del meu pare i després vaig venir a treballar, i em vaig deixar les claus de casa meva a casa seva! Al vespre vaig haver de tornar-hi a buscar-les!! Quin cap el meu!baixa (1)

 1. Marcelo Brongo

  25 Abr 14
  11:07 #

  Jo m’identifico molt amb “fer-se-li les dents llargues”
  Cada vegada que passo davant la pastisseria, se’m fan les dents llargues mirant l’aparador.
  😉

  Respondre

 2. Vanessa

  25 Abr 14
  18:39 #

  Bona tarda companys,
  Doncs a mi em pasa el mateix que en Marcelo perquè sóc molt llaminera, em passa amb les botigues de pastis i amb les botigues de llaminadures.
  Bon cap de setmana a tothom!!!

  Respondre

 3. Lorena

  25 Abr 14
  19:28 #

  Bona tarda companys,
  Doncs, es pot dir que jo peco de “no tocar de peus a terra”
  És que sóc una mica somiadora.
  Bon cap de setmana!

  Respondre

 4. Loli

  26 Abr 14
  17:58 #

  Hola macos i maques:
  A més de sentir-me identificada amb la dita “qui no té memòria ha de tenir cames”, i amb altres depenent del moment, la dita “a cremadent”, menjar de pressa, és el que faig gairebé cada dia perquè em doni temps d’anar a buscar a el meu fill a l’institut i després a la meva filla a l’escola.
  Fins dimarts!

  Respondre

 5. MARIELA

  26 Abr 14
  21:50 #

  Hola a tothom!
  Jo Sempre utilitzo aquesta frase feta:
  aquesta tarda he comprat el billet d ‘Avió per viatjar al meu país i m’ha costat “un ull de la cara”
  bon cap de setmana!

  Respondre

 6. Patrici

  28 Abr 14
  16:27 #

  Bona tarda! No tinc cap problema cumplir aquesta frase feta: omplir el pap!

  Respondre

 7. Molly

  28 Abr 14
  20:06 #

  Hola gent!!! 🙂

  el dissabte van ser els meus exàmens… com que van ser molts dificils em “ballan pel cap” els dubtes de si va anar be o no

  Respondre

 8. lamia

  28 Abr 14
  21:59 #

  Hola totom!
  Tenir dues cares.(fer un paper de bona persona i darrere fer-ne
  un);sor fals hi pocrita.
  fins dema!!!

  Respondre

 9. Agni

  28 Abr 14
  23:35 #

  Hola companys!

  La meva frase és “Boca muda mai no és batuda”. Aixo m’ho diu molta gent i jo mateixa moltes vegades. És un refrany que aconsella d’anar amb compte a parlar massa.
  És millor pensar bé abans de parlar, però em costa molt aplicar-ho.

  Fins demà!

  Respondre

 10. Yucel

  29 Abr 14
  14:54 #

  Hola companys i companyes

  Jo igual que Lorena m’identifico amb “no tocar peu a terra” perque contínuament em distrec pensant en les meves coses i perdo la consentración en el que faig.

  Respondre

 11. Carola

  08 Mai 14
  14:12 #

  Hola nois:
  Jo m’identifico amb “portar un pa sota l’aixella”: la mateixa setmana que ens assabentem que estava embarassada, li van dir al meu marit que ho ascendien en el treball.
  Bon cap de setmana a tots!

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!