• Com és la teva família?

  La meva família és petita, el meu pare es diu Gustau i té 83 anys, és baixet i grassonet, una mica calb i amb els cabells una mica blancs, molt simpàtic i amb molt de sentit de l’humor! El meu germà també es diu Gustau, té 43 anys, és alt i prim, ros i amb els cabells llargs, sovint porta cua! És molt rialler i divertit! La meva cunyada és baixeta, morena i prima,  té el cabell castany i es diu Sira, també té 43 anys, és més callada i tranquil·la. Les meves nebodes es diuen Lia i Ada, tenen 8 i 5 anys, són molt simpàtiques i alegres! Sempre tenen ganes de jugar. El meu pare viu a Barcelona i el meu germà amb la seva família a Olot!

  Com és la teva família?129702861

 1. Jeannette Lopez

  11 maig 14
  9:09 #

  Mi familia no es gran. Tinc un germa, en Mike viu a Dallas, Texas amb la seva dona Debra. Mi germa es molt treballador, i corre els maratos. Per tant, es molt prim. Tinc un nebot, Matthew, a el, li agrada el equip Broncos de futbol Americana Nort. En Matthew es alt i calb, i un poc gras per que li agrada pizza. Tinc una neboda Josephine, ella prodiu les pellicules. La meva neboda Emily, amb els cabells llargs, estudia a San Diego, California. La meva sogra es diu Cecilia, ella es baixa i prima, amb cabells corts. Tinc dos cunyats, Ricardo i Orlando, tambe la meva cunyada Marta. Es interessant, en Ricardo i la Marta son molt baixs pero en Orlando es molt alt. Els meus cunyats viuen a Bogota, Colombia. No tinc ni padres ni avis.

 2. karina cordova

  11 maig 14
  12:11 #

  Hola bon dia a tothom la meva família és molt gran.El meu pare és diu Gregorio té 64 anys és molt alt,prim,ulls negres.pèl morena i cabells blancs.És molt seriós.La meva mare és diu Edita te 51anys es alt pèl blanca cabells llargs ulls marrons es molt amable,simpàtica i és molt guapa.tinc quatre germans .El meu germà victor té 34anys és alt ,prim,pèl blanc,ulls verds és molt seriós i té cinc filles i viuen als Estats Units .El meu germà Denis té 31anys és gras baix ulls marrons,cabells castanye és molt simpàtic i molt guapo te tres fills dos a les Estats Units i uno a Hondures .El meu germà Nèstor és alt prim ulls marrons es molt agradable te 25anys y té una nena molt guapa és diu Astrid és la meva princesa i la meva germana petita és diu Joselin té 16anys és molt guapa i viuen a Hondures.Los meus fills el gran té 15anys és alt una mica gras ulls negres cabells negres molt guapo i molt intel·ligent.el Rodrigo té 10anys és alt,prim pèl morena ulls negres cabells negres molt amable ,simpàtic l’agrada ajudar amb la gent és molt intel·lectual,el meu fill petit té 6anys és diu Alexander és alt ,prim ulls negres pèl Morena és molt alegre,amable amb la gent també és molt intel·ligent sovint està content i viuen a Hondures i els estrany molt..tinc mòlta famílies jo.

 3. Andrés

  11 maig 14
  13:55 #

  La Meva familia es molt petita en Barcelona la Meva parella es diu María te 28 anys es morena te el pell llarg es prim y te un carácter molt fort, te un fill,es diu Pau te 5 anys es molt extrovertido i cridon i tenim una filla es diu Isabel te 7 messos es molt grossa i exsijent.
  El meu pare es diu Edmundo es alt, prim, Moreno molt traballador i molt serioso la Meva mare es diu Isabel te 56 anys es bajita una mica grossa y molt amable som 6 germans i tots viven a bolivia.

 4. july

  12 maig 14
  16:58 #

  La meva familia és molt grand, El meu pare es diu Leo ,té 52 anys i té 3 germans ,és baix i grassonet , de cabells negres i moreno de carácter fort i serios pero molt solidari i de un cor molt grand. La meva mare es diu Antonieta, té 44 anys i té 8 germans de pell blanc i cabell castanyo i ondulant, es molt sensible , alegre i molt simpática. El meu germà es diu rosbelth té 21 anys es prim ,alt i moreno, es tranquil i fort. La meva germana es diu Rocio, té 18 anys ,es prima i alta , es molt alegre, amable i simpática. La meva germana petita es diu Xiomara , té 4 anys, es molt alegre , simpática i molt xerrar. i hi ha molts animals ( gats , conills i coloms ). Tota la meva família vius a Perú.

 5. Karla

  12 maig 14
  21:37 #

  La meva familia es petita.

  Visc a Barcelona amb el meu marit. Ell es alt, te el cabell negre i curt. Els ulls de color mes bonic del mon. Te la pell fosca i es una mica grassonet. Ell es alegre, intel.ligent, bondados i carinyos. La meva mare viu a Costa Rica. Es una dona baixeta, una mica grossa i es molt blanca de pell. Cuina molt be pero es molt humil i timida.

 6. Charif

  12 maig 14
  22:07 #

  Visc en una casa amb la meva família formada per la meva mare i els meus 4 germans, la meva mare no és baixeta ni tampoc molt alta, tampoc es grasseta. Te els ulls blaus la pell blanca, és agradable, maca i molt traballadora . El meu germa gran es diu Tarek es una mica vago i no li agraden molt els estudis. li agrada dormir,menjar i fer el gandúl, pero al mateix temps es molt simpàtic i amb molt de sentit de l’humor!
  Tinc dos germans bessons que tenen 8 anys es diuen Amir i Amin son bastant alts i prims,rosos i amb els cabells una mica llargs,i tenen els ulls blaus . Són molt juganers i cridaners. i el meu altre germa en Bader te 11 anys es alt,prim i no li agrada estar sol, sempre necesita algú de companya . És molt rialler i divertit!

 7. Laura

  12 maig 14
  22:51 #

  jo sóc la laura , tinc 29años , viu a sant cugat del valles amb la meva parella que es diu Carlos , tota la meva família està en Paraguay.Mi pare es diu Andres , té 55 anys , és grassonet , de cabell negre i pell blanca , és molt simpàtic , molt alegre amb tots i extremadament afectuós amb els seus fills , com tots té el seu caràcter , és bastant rondinaire ! La meva mare es diu Dora és alta i prima , porta els cabells curts i castanys , hi destaquen la senzillesa , la bondat i la solidaritat , per a mi la millor de totes, té un caràcter molt fort però ho compensa amb la tendresa ! tinc un germà que es diu Gabriel , té 31 anys , alt , moreno , de cos atletico i molt agradable , està casat amb una bonica dona rossa d’ulls verds i molt alta , tenen dos fills que són els meus nebots , Richard de 11 anys i Alejandra de 5 anyets , també tinc dues germanes , Liz de 27 anys , és la meva millor amiga , té el cabell castany , és alta , té un rostre molt bonic , és alegre i amb molt carisma , té dos fills , Arturo de 7anys i Axel de 3 mesos , dos preciosos i Carolina meva germana petita que és el tresor de la família , té 15 anys , una nena bonica i encantadora , és de pell blanca , cabell castany i super llarg , bastant alta per a l’edat que porta, alegre , divertida , sociable i molt intel · ligent ! aquesta és la família que tinc i de la qual estic molt orgullosa !

 8. jorge

  13 maig 14
  11:10 #

  Hola, els presento a la meva família.
  La meva dona es diu Mercedes, ella és alegre i treballadora, té els ulls verds, és baixa, és pèl-roges i té un bonic somriure.
  Els seus fills són Ernesto que és el petit i l’iris que és el més gran.
  Ernest és molt entremaliat, li agrada jugar a futbol. Té el cabell ros i els ulls blaus.
  L’iris és una mica tímid, és molt intel · ligent però a vegades una mica mandrós. Té el cabell i els ulls marrons.
  Tenim dos gats, una vella, la Nana, que té dinou anys i una petita que es la Panxita que té nou mesos i és molt juganera.

 9. Lizette

  13 maig 14
  15:02 #

  La meva familia

  La meva familia , el meu pare té 56 anys ,es alt ,gras,cabell curt de color castany , ulls color mel i es de pell blanca , és una persona molt seriosa ,simpàtica i molt bo parladora , la meva mare té 54 anys es baixa , prim , cabell llarg arrissat , de pell morena , ulls color marró , és una persona molt bona ,simpàtica , alegre i divertida . Tinc 3 germanas , Totes molt bones i simpàtiques , la meva parella té 27 anys es d’ alçade normal , prim , cabell curt i ondulat ,ulls color mel , és una persona molt simpàtica ,amable ,divertido, alegre i es dedica a l’ esport , tením una filla de 6 anys molt bona i molt xerraire… és la princesa de la casa …!!!

 10. Leonela

  14 maig 14
  17:57 #

  Hola.. 🙂
  La meva familia mes propera es petita y la mes lluny es gran.
  La meva Mara es baixeta com jo, pero tè la pell una mica fosca, el cabell negre i els ulls marron fosc, es diu Beatriz.
  Tinc una gateta es diu Molly, pero viu a Bolivia, l’ estrany molt. Tambè tinc germans pero solament de part de pare i no els conec bè

 11. mariela rugama

  18 maig 14
  21:11 #

  La meva mare ès diu Amparo tè cinquanta tres anys ès molt alegre, amable , molt traballadora tè els ulls negres cabell arrisat ès morena aquest son els meus fills , el Fernando y la Fernanda .
  la Fernanda tè dotze anys es molt guapa de cabell llarg i negre es alegre ulls molt grans y el Fernando te cinc anys es molt simpatic prim pell morena . tinc una germana de trenta tres anys molt simpática baja de cabell negre arrisat la meva sobrina es molt guapa tè cinc anys i dos sobrino molt guapo tinc una familia molt agradable .

 12. Juanan

  18 maig 14
  21:28 #

  Hola a tothom!!!! La meva familia és petita peró grande en espiritu jeje el meu pare es diu Antonio té 64 anys no és baixet peró tampoc és molt gran i ara és bastant primm i cabell negre, una mica serioso peró amb un gran cor. La meva mara és diu Maria Reyes té 56 és baixeta peró molt gran persona també es bastant primm té els cabells rossa i és molt divertida,treballadora,sincera y sobretot molt bona mare. La meva germana és diu Aida té 22 anys i té els cabells negre és baixeta y molt molt primm és introvertida una mica vageta peró amb molt bo cor. Una salutació companys!!!!!

 13. Alejandra

  20 maig 14
  13:55 #

  LA MEVA FAMILA!

  El meu pare Luis té 52 anys, es molt alt i molt forta. Té el pèl rapat. i els ulls marrons. És una persona seriosa, responsable i molt treballadora.
  La meu mare Magnolia té 43 anys, es baixa com jo, té el cabells tenyts de ros. És una persona alegre, responsable i molt treballadora.
  Tinc 3 germanas i 1 germà.
  La meva germana Marina té 29 anys, Es rossa i molt seriosa com el meu pare. És alta i prima.
  El meu germà Andrés Felipe té 19 anys i viu a Colombia amb la seva mare i la meva altra germana Liseth. Liseth té 15 anys es molt prima i molt maca.
  La meu germana Carolina té 15 anys i es molt maca, toca la viola i és molt alegre, es rossa i molt alta.

  Jo tinc una filla, es diu Carlota i té set mesos, és molt bona, és rossa i grassoneta. És l’amor de la meva vida.

 14. Raquel

  20 maig 14
  13:56 #

  Hola !! Jo tinc una família molt gran. Començo a explicar-vos.

  El meu pare es diu Juan Antonio i té 59 anys. És alt, prim i té els ulls marrons i els cabells blancs. És molt intelligent, divertit, tranquil y molt sportista. La mare del meu pare encara viu, la meva àvia, la Nati. Ella té 85 anys, és baixa, molt prima, alegre, simpática, amable y molt maca. El meu pare també té dues germanas (les meus tias), la Rocío i la Mariví; y tres germás (els meus oncles) L´Ángel, el José y el Javier. Tots estan casats i tenen fills.

  La meva mare es diu Maribel. És prima i té ulls marrons. És rossa, molt treballadora, amable, alegre, y molt simpàtica. El seu pare, el meu avi, era catalá. La meva mare té sis germanas; la Victoria, la Belén, la Pilar, la Carmen, l´Esther i la Conchi, que també estan casats i tenen fills.

  A més de molts oncles i cosins tinc dos germans, el Juan i el Daniel. Els dos són més petits que jo. El Juan té 27 anys, és alt i prim. Té els ulls y les cabells negres. És molt maco, simpátic, divertit i una mica rondinaire. El Daniel té 8 anys i és molt alegre, extrovertit, simpátic y sempre s’està movent.

  Tot mi família viu a Valladolid y jo visc a Sant Cugat del Vallés con el meu marit, el Sergio. La seva família també viu aquí.

 15. Vilma portillo

  25 maig 14
  16:02 #

  Jo soc la Vilma apuesta es la meva famili el meu pare era Molt Bon Molt alegre Molt traballador Molt carinyos es diu Leopoldo i la meva mare es diu Bertha es Molt agradable de cabell negres Molt traballadora tambe tinc un fill es diu Mario rene es Molt atractivo molt enérgico Molt inteligent te vint anys tambe tinc sis hermanas tots els Molt bonas Molt traballadoras

 16. Jatia

  28 maig 14
  22:50 #

  hola
  Soc la Jatia.Tinc una familia de cuatra persanes.Meus pares i una germana viuen en Georgia,altra germana viu en Grecia.El meu pare es diu Kusa i te 54 anys,es alt i prim te cabells negres i ulls verds.Sempre traballa i es responsable.La meva mare es diu Guli,te 54 anys,es baixa i grassonet te cabells rossas i ulls marrons,es simpàtica i amable.La meva germana te 27 anys,fa sinc anys que viu a Grecia i molt temps que no la veig.La meva germana es pel-roges.És una persona maca,simpática,traballadora.Tiko es meva germana petita,té cabells rossas i ulls blaus,és alt i prim,molt inteligent,li agrada llegir llibres.

 17. Vivi

  04 juny 14
  13:15 #

  Hola!! Jo soc la viviana
  Jo vaig a parlar de la meva familia,
  En Colombia està el meu pare es diu Oswaldo, el és enginyer. es un home grandiós, molt responsable i gentil. és gran, cabell negre, ell té ulleres. La meva mare es diu Leonor, ella es psicòloga. Es una dona fantàstica, molt feliç i amable. ella ès prima, el seu cabell ès negre i ulls verds. Tinc un germá, es diu Daniel. ell és estudiant d’enginyeria i també és boxador, té 20 anys. ell és molt gran i molt fort, Ell té cabell negre i ulls negre. Ell és un home molt assenyat i responsable amb el seu estudi i el seu esport. , la meva germana carolina és una dona meravellosa, molt treballadora, ella està embarassada ara mateix, tindrà a l’agost un bell nen que es dirà Eduardo. i en España jo tinc el meu marit, es diu Eduardo. Ell és Catalan. ell té el cap rapat i els ulls marró. Ell es molt molt gran, molt dolça i jo l´estimo molt

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!