1. Vilma portillo

    25 maig 14
    15:52 #

    El meu pare era Molt Bon ,Molt carinyos Molt traballador es diu Leopoldo i la meva madre es diu Bertha es Molt agradable de cabell negres ,Molt traballadora tambe tinc un fill es diu Mario rene es Molt atractivo Molt enérgico Molt inteligent te vint anys tambe tinc sis hermanas tots els Molt bonas Molt traballadoras

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!