• Busques pis?

  Planol_Casa

  Llogo pis de quatre habitacions. Hi ha una cuina gran i un menjador molt lluminós. No hi ha balcó. Té calefacció i aire condicionat. És a prop de l’estació del tren i de la parada de l’autobús.  ascensor i pàrquing. Preu: 500 Euros / mes. Despeses a part (llum, aigua i wi-fi).

  Feu alguna pregunta sobre el pis i deixeu el vostre anunci a continuació!

 1. ivana borisova

  11 Nov 14
  19:26 #

  Hi ha mobles i electrodomestics en el al pis? Quantes de les habitacions són grants grans?

  Llogo habitació de matrimoni. Hi ha llit de 135 sm 135cm, armari, dues tauletes i aire condicionat. Molt ample ampla i lluminós lluminosa. Preu: 220 Euros / mes . Suministres Subministraments a part.

  😉

  Respondre

 2. natalia

  11 Nov 14
  20:23 #

  Hi ha traster i la comunitat es està inclosa en el preu?

  Llogo pis de tres habitacions. Hi ha un bany petit i un menjador molt gran, una cuina lluminosa. No hi ha aire acondicionat condicionat. Té balcó i párquing pàrquing. És a prop de la parada de l´autobús. Té ascensor i la comunitat inclosa. Preu 400 Euros/mes.
  😉

  Respondre

 3. CANDIDO CASTRO MERINO

  11 Nov 14
  21:30 #

  Hi ha escola a prop del pis? Com es és el terra? Tenim opcions de portar mascotas mascotes? Cuans Quants veins veïns hi ha?

  Es vend ven pis de cuatre quatre habitacions. dues Dos baños banys, pocs veins veïns, sense ascensor. Salon Menjador molt gran amb aire condicionat, tot molt luminos lluminós, terra de gres, portas portes de roure, terrassa gran. Hi ha parquing pàrquing i piscina. Preu, trucar a ………….

  😉

  Respondre

 4. Rocio Pérez

  12 Nov 14
  0:49 #

  Quants banys té el pis?
  Es lloga pis al centre de Ripollet, tres habitacions, un bany, cuina amb electrodoméstics electrodomèstics, balcó, parquing pàrquing i traster. És a prop de la parada de l’autobús i a prop de l’escola i del mercat. Té ascensor. Preu 500 euros/mes.
  😉

  Respondre

 5. Roxana Insaurralde

  16 Nov 14
  18:20 #

  Les finestres son totes exteriors?
  Llogo pis de 3 habitacions amb bany gran.H

  Respondre

 6. Roxana Insaurralde

  16 Nov 14
  18:40 #

  Les finestres son totes exteriors?
  Llogo pis de 3 habitacions amb bany gran i passadís ample.Hi ha una habitacio estreta pero molt lluminosa .Cuina petita i menjador ample i llarg .No hi ha calefaccio però hi ha aire condicionat .És a pror del mercat,ambulatori i l´estacio del tren.Segon pis sense ascensor.Preu 450 euros.

  Respondre

 7. Ariel Vega

  16 Nov 14
  21:29 #

  Quánts metres cuadrats te al pis? On asta ubicat exactament?
  Llogo casa molt gran, 1200 m2 , y pati amb piscina y pista de tenis, la casa disposa 4 dormitori, 4 banys, menjador, cuina, Ximenea

  Respondre

 8. stefan sashev

  16 Nov 14
  23:26 #

  Al preu de 500 euros entra el de pàrquing? Es És moblat? Te Té bona comunicacio comunicació amb el transport public públic?

  Es lloga pis de dues habitacions al centre. Tot reformat. Primer pis sense ascensor. Amb mobles i electrodomèstics (rentaplats inclòs). Cuina vitroceràmica. Compta amb una terrassa de 15 metres quadrats. Tot exterior. Terra de parquet. Dues habitacions: una doble i una individual. Bona combinació de transport públic. Al costat de la facultat de Medicina i plaça de les Oques.
  Despeses de brossa, comunitat incloses. Preu 420 euros/mes
  Interessats/des trucar truqueu al 935 34 57 68.

  🙂

  Respondre

 9. Lydia

  17 Nov 14
  1:16 #

  Com és el pis?
  El pis està a prop de l’instit l’institut. Però està lluny de l’estació de tren. Però està a prop de la farmàcia. Cla! Clar! Tens lo mès allò més important a prop del pis.
  El pis és bastant gran. Hi ha quatre habitacions, té també dos banys. Hi ha un balcó però és petit. El menjador està a l’esquerra de la sala, i és molt lluminòs lluminós. Per fi, hi ha una cuina petita, però molt joliua. (també pots dir: maca, bonica, agradable…)
  Una cosa, no hi ha garatge, però no pasa nada passa res, perquè hi ha uns transports pùblics.
  transport públic.
  Preu de d’aquesta joia: 600€
  Dirreció Adreça: Ripollet, Barcelona, España Espanya

  😉

  Respondre

 10. Valeria

  19 Nov 14
  0:17 #

  Té mobles, hi ha electrodomèstics? El menjador és gran, per posar un sofà i fer una sala d’estar? El preu inclou la comunitat?

  Es lloga! **490 Euros**
  Monoambient molt lluminós, amb dues terrasses grans, bany i cuina (amb electrodomèstics), reformats.
  Independent, comunitat tranquil·la. A prop de renfe. El preu inclou: despeses d’escala i parking pàrquing.

  😉

  Respondre

 11. Bruno Saldombide

  23 Nov 14
  20:28 #

  Es lloga pis molt lluminós en zona tranquil lluny del soroll. Té tres habitacions àmplies, un menjador, saló ampli i una cuina reformada. Dos banys nous i un balcó gran sobre el carrer. El preu és de 600 euros amb despeses de comunitat incuidos i pàrquing.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!