• Com és la casa de Marc Màrquez?

  Aquesta setmana hem estat treballant com és casa nostra i què hi ha. Mireu aquest vídeo de El convidat sobre en Marc Màrquez i expliqueu com és casa seva:

  – Quines habitacions hi ha?

  – On són les habitacions?

  – Com són les habitacions?

  – Què hi ha a les habitacions?

 1. Diego

  14 nov. 14
  13:02 #

  Hi ha 1 habitació, queda en el segon pis de la casa, la habitació es mitjana té dos llits, 1 finestra, hi ha dos prestatge, un armari encastat, en un mur de la habitació hi ha un dibuix, les oltres murs estan pintats de color verd. hi ha una cortina i pis en fusta.

 2. Inma

  15 nov. 14
  13:50 #

  Vaig a descriure el pis on viu Marc Márquez.
  Sembla un pis molt senzill i gaire petit.
  Al final de l’escala hi ha un dormitori petit amb dos llits.
  El dormitori és molt lluminous i encara que no hi ha balcó, hi ha una finestra molt grande que mi dóna molta llum.
  Hi ha un llit al costat de la finestra i n’hi ha altra al costat de l’escala.
  Hi ha dos préstages en altures diferents. No hi ha llibres sobre els prestages però hi ha diferents trofeus i records.
  Hi ha un petit armari sota un de les llits.
  També hi ha dos coixins de colors diferents.
  No sé si hi ha aire condicionat o calefació perque no ès veu.
  De tota manera sembla una habitació acollidora i agradable

 3. Inma

  15 nov. 14
  14:01 #

  Correccions:

  Lluminós
  … li dóna molta llum.

 4. María Reguera

  15 nov. 14
  22:23 #

  Marc viu amb la seva familia en un poble.A casa seva hi ha un rebador petit al pis baix i una escala per anar al salò-menjador. El salò-menjador es gran,hi ha una taula i cadires,tres sofás davant d’una gran finestra. Al racó de la esquerra hi ha una llar de foc i al racó de la dreta hi ha un televisor molt gran.La paret és de color toronja.Tè molt llum,calefacciò i aire acondicionat.Sembla molt acollidor. A la dreta hi ha una porta que sembla ser la cuina.
  El dormitori del Marc es al pis de sobre.Hi ha dos llits: el Marc dorm al llit de sota i el seu germà al llit de sobre. La paret és verd,a la esquera hi ha la finestra i davant dues prestatges amb trofeus i ninots.

 5. Ruth

  16 nov. 14
  0:32 #

  La seva casa es molt grand té uns escalas a l` entrada, un passadis petit.. in rebedor amb mirall, la sala molt grand amb una finestra, una terraza,el menjador, la cuina molt bonica de color blanc, un bany, escales interiors per puyar a les habitacions – L´habitació de Marc es molt acollidora es de color verd te una llitera , unes prestatgeries amb col-lecció de motos se Rossi y els seus trofeus, un llum, tambe te una bota signada por Pique . Te molts quadres i fotos.

 6. francisco javier

  16 nov. 14
  10:05 #

  Hi ha una habitació, es a la planta de dalt, l’habitació es petita, te una finestra gran, es lluminosa, Te lliteras y esta pintada en color verde.

 7. Gaby

  16 nov. 14
  15:33 #

  A la casa de Marc Márquez hi ha un habitació, està en la segona planta, és mitjana, te dues lliteres, és color verd, hi ha un armari, hi ha coixins sobre el llit i té peluixos, te una finestra
  però l’habitació és fosca perquè la finestra és petita.

 8. maira

  16 nov. 14
  15:37 #

  ala casa del marc hi ha una habitació mitjana i aquesta en la segona planta amb un llit hi ha una finestra un armari la habitació és de color verd i hi ha poc llum

 9. AFRICA

  16 nov. 14
  17:20 #

  Marc Marques viu en una casa amb el seu pare, la seva mare i el seu german.
  Viuen en una zona molt tranquil-la peró ben comunicat. Casa seva és senzilla i clar.
  El dormitori de Marc Marques no es molt gran i amb calefacció. Hi ha una llitera, un armari i diverses prestatges. No n´hi ha balcó, si n´hi ha una gran finestre.

 10. Pilar Reyes

  16 nov. 14
  17:31 #

  La casa d’enlMarc és gran, té dos plantas. A la planta baixa hi som la cuina, el menjador i la sala, las parets són de color taronja, el sofà és de color blau a ratlles. A la planta de dalt hi ha les habitacions. L’habitaciò d’en Marc és mitjana, hi ha molta llum, hi ha un llit llitera, les parets són de color verd, hi ha prestatges amb alguns trofeus que ha guayat en Marc.
  També té una bota de futbol signada per Piqué. En un dels prestages té tres motos petites que està col.lecionant.
  En genera,l la casa d’en Marc es molt acollidora.

 11. Ruth Reyes

  16 nov. 14
  18:29 #

  La casa d’en Marc és gran, té escales a l’ entrada , té dos plantas, un rebedor amb mirall, una sala gran amb finestra i balcòn, és de color taronja, té un menjador, una cuina petita color blanc molt bé equipada.
  L¨habitació d’ en Marc es de color verd, té una llitera, ell dorm a la llit de baix. Té moltes prestatgeries i té una col.lecció de motos petites y alguns trofeus. También té una bota del Barça signada per Piqué. Té una llum y una finestra.

 12. Samuel

  16 nov. 14
  18:50 #

  Jo vaig veure que la casa de marc marquez té tres habitacions, la dels seus pares, la del seu germà i la seva, en el seu habitació té 2 llits i un prestatge ple de records, té una cuina petita i una sala d’estar comoda amb dues butaques, una taula i la tele en el front i té un menjador mitjà

 13. martha

  16 nov. 14
  18:58 #

  Descriuré l’habitació de Marc Márquez .
  L’habitació està en el segon pis de la casa , és mitjana , hi ha una llitera , hi ha una finestra gran amb cortina , hi ha un armari encastat , la paret és de color verd , hi ha un dibuix i hi ha dos prestatges a diferent nivell , no hi ha llibres , només trofeus , crec no hi ha balcó , però és una habitació molt lluminosa , senzilla i còmoda per a un jove de 19 anys.

 14. ROSALI

  16 nov. 14
  19:43 #

  El dormitori del Marc es al pis de sobre.Hi ha dos llits: el Marc dorm al llit de sota i el seu germà al llit de sobre. La paret és verd,a la esquera hi ha la finestra i davant dues prestatges amb trofeus i ninots.

 15. Carol

  16 nov. 14
  19:45 #

  La casa de Marc Márquez és a Cervera un poble de Lleida. Té un parell de pisos, a baix esta el saló i la cuina. El saló té una taula gran amb cadiras, en la paret hi ha una vitrina i davant de la finestra hi ha dos sofàs negres. La cuina és gaire petita i és blanca amb taula de fusta.
  A dalt està l´habitació de Marc que és de color verd, té una finestra gran. Hi ha una llitera i Marc dorm a dalt. Té una foto de la seva primera moto i una bota de futboll signada per Piqué sobre el prestatge de fusta. Marc viu en una casa bastant normal.

 16. Mirian

  16 nov. 14
  20:31 #

  La casa del millor motosiclista del mòn es trova situat un poble, tè dos plantas, te tres habitacions.
  L’habitació de Marc està en el segon pis de la casa, és mitjana, hi ha una finestra gran amb cortina , hi ha un armari , hi ha dos prestatges, hi ha dues lliteres, hi ha coixins sobre el llit i té peluixos.
  Hi ha una escala per anar al salò-menjador, baixant l’escalon a la paret hi ha tres quadros.

 17. Elizabeth

  16 nov. 14
  20:57 #

  La casa on viu en Marc Màrquez amb els seus pares i els seus dos germans és localitzat a un carrer tranquil. És gran – pot ser apariat o adossat – i la façana està pintada de blanca amb pilars amples i quadrats de color de totxo. A dins, té dos plantes connectades per una escala lluminosa feta interessant i agradable per quadres a la paret beix i una planta a la cantonada del replà. Des del replà, un passadís amb terra de fusta es porta als dormitoris i als banys.

  El dormitori d’en Marc està pintat de verd. Hi ha una finestra gran coberta per una cortina blanca amb un dibuix verd, ocre i marró. Fora de la finestra es veu les fulles d’un arbre. A una cantonada de l’habitació hi ha un armari de fusta, i a l’altre hi ha dues lliteres cobertes amb cobertors blancs amb dibuixos granats, verds i taronja. Damunt del llit més baix hi ha dos coixins, taronja i beix. Hi ha dos prestatges a la paret del llit més baix i n’hi ha altres connectats al armari. Sobre els prestatges hi ha motos petites, peluixos, un casc de moto petit, i altres coses semblants. Marc sembla un jove alegre i de molta vitalitat, i el seu dormitori ho reflecteix.

 18. Adela Salinas

  16 nov. 14
  21:02 #

  La casa on viu el Marc Marques està a un poble de LLeida, que es diu Cervera. Al video es veu una escala estreta y fosca, la habitacio es a la primera planta, pintada de color verd y te una llitera, el Marc dorm sota i el sue germa sobre. Hi ha dos prestatges, on el Marc posa el seus trofeos. Te una finestra amb cortina, i entra molta llum. La casa fa cantonada amb un carre que sembla molt tranquil.

 19. Diana

  16 nov. 14
  21:40 #

  La seva habitació està en el segon pis de la casa. Hi ha dos llits amb molt bones coixins. Marc majoritàriament dormen al llit de sota. A l’esquerra hi ha una gran finestra amb cortines. Sobre del llit pengen dos prestatges.
  L’apartament està en una zona tranquil·la, on es pot jugar a futbol en el seu temps lliure.
  Marc fa una impressió molt normal d’un nen de 19 anys.

 20. Naila AGhnim

  16 nov. 14
  21:43 #

  L’habitaciò de Marc Marquez ès petita pintada de color verd he ha un fenestra amb una cortina , tè dos llits amb dos coixins de colors verd i taronja i he ha calefacciò i un armari i 2 prèsatges.

 21. Mohammed BELKAT

  16 nov. 14
  21:44 #

  En aquest video només es pot viure l’escala i el dormitorí on dorm Marc. Es petit però té una fenestre que deixa entrar molta llum.
  Dins de la habitació hi ha 2 llit i éll dorm en el d’ abaix. sobre el seu llit hi ha dos coxins, u verd i altre taronja.
  els parets de l’habitació son verds i té calefacció, un armarí i dos prestatges.

 22. patricia

  16 nov. 14
  21:53 #

  En marc viu en un poble de Lleide, a casa dels seus pares. Hi ha una habitacio , que es la seva. la seva habitacio es al segon pis de casa dels seus pares. La seva habitacio es molt gran amb una llitera, te uns trufeus a la seva estantería i una finestra on entra molta llum solar .

 23. ana rajal

  16 nov. 14
  22:06 #

  Vaig a descriure la casa de Marc Márquez:
  de fet, només podem veure les escales i l´habitació
  sembla una casa simple pero com a mínin hi ha dues plantes; les escales són de color marró
  l`habitació té les parets pintades de color verd clar, hi ha dos prestatges.
  té molta llum perquè té una finestra molt grand
  Hi ha lliteres; diu que él dorme sota.

 24. daysi

  16 nov. 14
  22:14 #

  L’habitació de Marc Marquéz.
  Hi ha 1habitació queda en el segon pis de la casa ,es de color verd ten escala, i la habitació es mitjana te finestra i molt lluminosa.

 25. M-angeles

  16 nov. 14
  23:23 #

  Hi ha una habitació.
  Al pis de dalt.
  Petita i de color verd.
  Hi ha lliteres, una finestra molt llumionosa, prestatges, coixins.

 26. Edwin

  16 nov. 14
  23:47 #

  Al vidio només es veu una habitació, la de mar marquez, ubicada a la segona planta de la casa. la habitacioc es de color verd i no es molt gran, hi ha un llit llitera es veu un cogín de color taronja i un verd, es veu una finestra i una porta. i es veu amb molta llum la habitacio.

 27. Maria Kontolaimou

  17 nov. 14
  10:05 #

  Marc Maquez viu a una casa normal, el poble Cervera. Casa seva té dues plantes i la seva haditacion esta a la segon planta. A la habitacion hi ha una finestra gran a l esquerra, té color verd, dos llits, un prestatge sobre la llit que dormiu Marc, que es la llit de sota, i altres prestatges al paret que esta a l asquerra del porta. Casa seva té parquing i el poble és tranquil.

 28. Alexander Omar V.

  17 nov. 14
  11:40 #

  la casa de marc és de dues plantes, a la segona planta hi ha una habitació, té uns dibuixos a l’habitació
  Hi ha un llit al costat de la finestra i n’hi ha altra al costat de l’escala.

 29. leonor

  17 nov. 14
  13:07 #

  Hola!!!
  En el video només vaig veure l’habitacio de Marc Marques. Esta pujant les escales.
  L’habitacio es una mica petita, es de color verd, hi ha una llitera, una finestra, tambe hi ha un prestatge al costat de la porta.

 30. Vanessa Marziale

  17 nov. 14
  13:39 #

  L’ habitació de Marc està al pis de dalt de la casa. És una habitació senzilla, mitjana i lluminosa. Les seves parets són verdes i a una d’ elles hi ha dibuxat un ninot. Hi ha una finestra amb cortina, una llitera, dues prestatges en qué té articles de col-lecció ( motos i una sabata autografiat) i també hi ha peluixos i coixins sobre els llits.

 31. Susana paz

  17 nov. 14
  16:54 #

  L’ habitació es petita , esta al primer pis. es lluminosa , senzilla . Hi ha una finestra a l esquerra.

 32. Dinah

  18 nov. 14
  10:31 #

  Marc sala Marquès està situat al segon pis de la casa, és petits, pintat de verds, té una llitera i decorat per un xicot

 33. Pedro"Rey Del Mambo"

  18 nov. 14
  13:59 #

  Mar Marquèz,amb viu la seva familia en poble de Cervera la Segarra.
  A casa seva ès molt senzill,tè un salo-menjador gran,hi ha una finestra con molt llum.
  la habitaciò seva queda en el según planta de la casa,tè dos llits,una finestra,hi ha tambè dos prestatge,a gran hi ha diferents trofeus i otra tè récords de motos de colleciò de Valentin Rossy su Idolo.hi ha botas de esport d´Piquè,pelota de tenis i gorras.
  Hi ha un armari,diferents fotos de records.ês una habitaciò petit senzill i agradable

 34. Miriel

  18 nov. 14
  20:55 #

  Marc Marquèz viu en casa dels seus pares en Poble de Cervera ,la casa ès gran tè una escala a l’ entrada un pasadiso petit,un rebador un salon molt gran de color toranja tè unes finestres molt grans ,la habitaciò està a la segona planta,tè dues lliteras,un armari hi ha coixins verds sobre el llit,tè una finestra petites,hi ha una bota signada de Piquè,tè molts posters de motos i tè una col-lecciò de motos petites de Valentin Rossy i tè tambè una prestatgeria amb molts trofeus,ès un joven molt senzill.

 35. saloa

  18 nov. 14
  22:22 #

  La casa del Marc Marquez te un dormitori al segon pis. Es un dormitori petit que té duas llits perque el Marc dorm amb el seu germá, una sota la finestra y una altra al costat de l’escala. La finestra es mitjana y la pared está pintat de verde.

 36. Marilyn

  18 nov. 14
  23:36 #

  La casa de Marc Marquez es gran. El dormitori de Marc es molt petit. Es en la secunda planta. Hi ha dos llits i dos prestages una finestra.

 37. Andrea

  19 nov. 14
  15:19 #

  Al video es veu només la escala amb baranes de fusta. A la pared, de color blanc, hi ha molts quadres. Al final de la escala hi ha un passadis.
  La habitació no es gran ni petita i te una pared color blanc i una altra color vert. Hi ha dos prestatges amb joguines. Hi ha una finestra amb cortina, un llit i lliteres. Sobre el llit, hi ha un ninot i un coixín.

 38. Andrea

  19 nov. 14
  15:22 #

  Al video es veu la escala amb baranes de fusta. A la pared, de color blanc, hi ha molts quadres. Al final de la escala hi ha un passadis.
  També es veu la ,habitació que no es gran ni petita.Te una pared color blanc i una altra color vert. Hi ha dos prestatges amb joguines. Hi ha una finestra amb cortina, un llit i lliteres. Sobre el llit, hi ha un ninot i un coixín.

 39. Lucrecia

  23 nov. 14
  16:52 #

  Marc Marquez.
  Viu amb al poble de cervera a lleida , en casa dels seus pares.
  la seva habitació esta a dalt , es de color verd ,petita, hi ha una llitera de dues llits ,el Marc va a dormir al llit de a baix.
  hi ha un armari, prestages, on posa els seus recordes com una bota de futbol signada per Piqué, també una colleccio de motos petitas.
  La habitació té una finestra on entra molta llum , on es sent el Marc molt feliç.

 40. Pauline

  11 des. 14
  16:41 #

  La casa de Marc Màrquez no em sembla molt gran. En el vídeo, només he vist el buit de l’escala i el seu dormitori. El seu dormitori es petit i hi ha una llitera. Les parets estan pintades de color verd i hi ha prestatges de fusta muntats a la paret. També hi ha un armari de fusta. Hi ha una finestra. Marc està dormint a la llitera de sota. El seu german està dormint a la llitera de dalt.

 41. Alberto

  15 des. 14
  15:50 #

  La casa del Marc Màrquez té dues plantes, a la de dalt hi ha el seu dormitori. És petit pero molt acollidor: hi ha dos llits, dos prestatges amb moltes joguines, un armari de fusta i una finestra. Sobre el llit hi ha un coixí taronja, en canvi les paredes són verdes. Hi ha bastante llum. L’habitació té una pinta molt jove i alegre.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!