• Com ha de ser una bona professora?

  k4285787Per ser una bona professora cal tenir paciència. També cal que sigui atenta. Ha de saber parlar en públic i ser molt xerraire. És necessari que es prepari bé les classes i ha de fer que els alumnes aprenguin i es diverteixin.  També és necessari haver cursat els estudis adequats.

  Segueix el model anterior i explica quines qualitats ha de tenir una persona per fer una feina determinada. Consulta la pàgina 142 del llibre, on hi ha totes les formes que hem treballat a classe.

   

 1. CANDIDO CASTRO MERINO

  17 maig 15
  22:12 #

  Per ser un bon dependent has de ser molt amable,has de coneixer el producto que venes, cal que siguis puntual ,has de fer que el clients se sentin comodes i puguin confiar en los productes que venes .Tambe es necesari que siguis pacient ,actiu,i pulit

 2. Mª Jose Galera Garcia

  17 maig 15
  22:43 #

  Per ser una bona botiguera cal tenir paciencia amb la gent i ser atenta. Es necessari que tingui bona memoria per retenir els preus dels productes, i ha de fer que els clients es trobin molt ben atesos perque tornin una altra vegada a la botiga.

 3. ariel

  18 maig 15
  2:36 #

  PER A SER UN BON PROFESSIONAL PRIMER CAL SER PERSONA , A LA MEVA CAS PARTICULAR VAIG D’ESTUDIAR MOLT SOBRE DIFERENTS TÈCNIQUES DE DIBUIX I PINTURA , COLORS I MATERIALS VIDA I OBRES D’ARTISTES DE DIFERENTS EPOCAS , CAL TENIR MOLTA PACIÈNCIA ORDRE I CONSTÀNCIA.
  (ESPERO QUE AQUEST BÉ PERQUÈ NO ES QUE VA EL LLIBRE I LES PRACTIQUES)

 4. Ingrid Lena Suárez

  19 maig 15
  20:41 #

  Com ha de ser un bon taxista?
  Per ser un bon taxista cal tenir una licencia i ser un bon conductor. Ha de ser molt cuidados pels carrers i respectar las normes de circulació. Cal que sigui atent, amable i xerraire. També és necessari conèixer la ciutat i tots els carrers.

 5. natalia

  24 maig 15
  23:28 #

  per ser capes de reflexionar i instruir bé a l’alumne,pacient i saber estimular les fortaleses,actituds i capacitats de l’alumne.però abans de res una persona educada perquè formi persones integres capessis de generar un futur millor.

 6. Svilena Borisova

  24 maig 15
  23:29 #

  COM HA DE SER UN BON ADVOCAT?
  Per ser un bon advocat cal tenir diploma universitària. Ha de tenir veu forta i segura. Ha de mentir bastant i cal que porti vestit oficial amb corbata. Cal ser bon oient dels seus clients i que pugui guardar els seus secrets. Ha d’ésser molt responsable i sempre fer la seva feina en el temps que cal. Ha de conèixer totes les normes de la llei i sempre que prengui les decisions correctes.

 7. Bruno Saldombide

  02 juny 15
  11:47 #

  Com ha de ser un científic ?
  Per ser un científic cal tenir una ment oberta i molt investigadora. També cal que sigui molt observador i objectiu en la seva investigació. Ha de ser una persona que li agradi treballar en equip perquè moltes investigacions s’ha de treballar amb un grup de gent i també cal que sigui molt pacient per esperar els resultats i per tornar a començar en el cas que les coses no surtin com vol.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!