• M’expliqueu una anècdota?

  Hola!

  A l’entrada d’avui us proposo que m’expliqueu una anècdota.

  Començo jo!

  Sabeu què em va passar un dia?

  Vaigmóbil 2 quedar amb uns amics per anar a un concert al Palau Sant Jordi. Era un divendres a la nit. Vam quedar a les 20 h allà davant. Quan ja hi vam ser tots, vam entrar al recinte. Un cop a dins vam avançar cap a l’escenari, però una noia i jo volíem anar al lavabo. Vam fer molta cua i per fi vam poder entrar. I de cop: XOF! Em va caure el mòbil al wàter! Al principi em vaig enrabiar moltíssim. El mòbil tot xop no funcionava. Després vaig acceptar que m’havia quedat sense mòbil i que ja pensaria què faria l’endemà. Algú em va dir que si el posava dins d’un pot amb arròs potser el podria salvar. L’endemà ho vaig provar, vaig agafar un pot de vidre, hi vaig posar arròs i després el mòbil. No hi confiava gaire, però al cap d’unes hores vaig provar d’encendre’l i sí! El mòbil tornava a funcionar!

   

 1. Mari

  27 Feb 16
  18:38 #

  Quan era petita vaig anar de vacances a Almeria am els meus pares, germans els meus oncles i cosins .Un dia vam anar a la platja hi havia moltes onades i jo tenia po .La meva cosina va dir que em pogues el flotador que no passaria res Quan vaig a entrar una ona em va tapar i em trec el flotador, el meu pare va vindra a buscar-me jo estaba plorant .Passi molt temps amb po i poc a poc vaig anar perdent la po. Mai he volgut a pendre a nedar.Els meus germans tots saben nedar perque han anat apendre Ja grand he perdut la po i fins m´agrada. Jo sola he apres a nedar

  Sempre em acord i vam riure amb la meva cosina Pero ho passi malament

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!