• Hola! Sóc l’Emma, i tu?

  Ara ja hem fet les nostres primeres classes de català i hem après força coses. Ja podem presentar-nos, lletrejar el nostre nom i cognom, dir d’on som i on vivim, quants anys tenim, el nostre número de telèfon i quina és la nostra llengua materna. A més, també podem dir què ens agrada fer en el nostre temps lliure i com som físicament i de caràcter.

  Què us sembla si aprofitem aquest blog per presentar-nos virtualment? Va, vinga, començo jo.

  Em dic Emma. Tinc 40 anys. Soc de Catalunya i visc a Barcelona. La meva llengua materna és el castellà. També parlo català i una mica d’anglès. El meu número de telèfon és el 93 575 16 44. Tinc dues filles: la Nora, que  5 anys, i la Zoe, que  2 anys. En el meu temps lliure m’agrada fer manualitats, cosir, fer ganxet… però últimament no tinc gaire temps per fer-ho. També m’agrada molt llegir, però sobretot  estar amb la meva família.

  Soc bastant alta i força prima. Tinc els cabells castanys, però últimament els porto rossos. Sempre porto anells perquè m’agraden molt. Soc bastant tímida, sincera i tossuda. I estic molt contenta de ser la vostra professora.

  Qui és el següent??? Vinga, presenteu-vos als comentaris d’aquesta entrada.

 1. Paola Pinilla

  17 Oct 17
  22:31 #

  Hola, el meu nom és Paola i tinc veint-i-set anys. Visc amb el meu xicot al carrer domènec fins de Montcada a la província de Barcelona. Sóc de nacionalitat colombiana per tant la meva llengua materna és el castellà. El meu teléfon és 654 98 91 49. M’agrada molt viatjar, Ballar i comprar roba i zabates; també m’agrada bastante dormir i menjar i un poc llegir però no m’agrada gens cosir.

  Sóc una dona Jove, baixa i prima. Tinc pell morena, ulls marrons foscos, el meu cabell és llarg i ondulat peró una mica despentinat. Sempre porto arracades i m’agrada els mocadors al coll. Sóc vergonyosa malgrat tinc caràcter fort i sóc bastante tossuda però sóc honesta i sincera.

  Respondre

 2. Pedro ortiz

  17 Oct 17
  22:47 #

  Hola Sóc el pedro
  Tinc 31 anys. Sóc de Colombia i la meva llengua materna es al cátala. Visc a montcada al carrer domenec fins 41 3r 2a. Al meu telefon es 654989395
  M’agrada molt correr, mirar la tv i menjar, no m’agrada gens patinar.
  Sóc un home alt, Jove, prim de pell clara i cabell curt, els meus ulls son marrons. Jo Porto ulleras i barba, sóc de carácter alegre, amable, sincer, honest i molt traballador tambe sóc una mica timid.

  Respondre

 3. Kesia Rodrigues

  17 Oct 17
  23:40 #

  Hola Ema. Bona nit.
  Em dic KESIA. Soc de Brasil i visc a Montcada i Reixac fa 1any que estic aquí.
  La meva llengua materna és portuguesa.
  Parlo poco castellà.
  El menú número de telèfon és el 602 56 05 30.
  Tinc dos fills: el Henrique, que té 6 anys, i la Heloisa 1 any.
  Escriu con la H coses de brasileros.
  En el menú temps lliure m’agrada Fer pastisseria per a la familia, però ultimament no tinc temps per fer-ho.
  Tambè, amb tu m’agrada lleger i estar amb la meva familia.
  Soc alta i prima. Tinc els cabells castanys, m’agrada cabells llargs.Tinc ulls castanys i nariz molt gran.
  Soc simpatica, alegre, molt sincera i nerviosa.
  Sempre porto anells i rellotge perque m’agrada molt.
  I estic molt contenta, ansiosa per aprendre la llengua catalana.
  Bona nit.

  Respondre

 4. Kesia Rodrigues

  17 Oct 17
  23:41 #

  Meu#

  Respondre

 5. Alejandra González

  19 Oct 17
  13:31 #

  Bona tarda. Soc la Alejandra. Tinc 31 anys. Soc de Equador i visc a Montcada i Reixac. La meva llengua materna és el Castellá. També parlo anglès. El meu número de telèfon és 684277693 i la meva adreça és carrer Provença 3. Estic casada. El meu marit es diu Albert i és de Catalunya.

  En el meu temps lliure m’agrada molt veure pel•lícules, passejar, anar a la platja i escoltar música. No m’agrada gens llegar, netejar i fer esport.

  Soc una dona jove, bastant alta, i prima. Tinc els cabells castanys, llargs, i una mica arrisats. Tinc ulls marrons. Sempre porto arracades i rellotge. Soc de caràcter tímida, tranquila•la i amable.

  Respondre

 6. Luciana

  22 Oct 17
  18:51 #

  Hola Emma i companys.
  Sóc la Luciana. Tinc 31 anys. Sóc de Brasil i visc a Montcada amb el meu marit desde fa 6 mesos. La meva llengua materna és el Portuguès.
  El meu número de telèfon ès 696164034. No tinc fills però tinc una gata, la Pathy. Ella és molt maca i li agrada mossegar.
  En el meu temps lliure m’agrada llegir, mirar pelicules i séries també m’agrada teixir de punt , cuidar les meves plantes i xatejar amb meus pares, germans i amics, no m’agrada gaire fer esport, parlar per telèfon o escriure. M’encanta comer i dormir.

  Tinc altura media i sóc una mica prima. Tinc els cabells castanys i molt arrissats. Porto ulleres i tatuatges. Sóc una mica callada però no sóc tímida o antipàtica.

  Fins demà!

  Respondre

 7. fabian zuluaga

  22 Oct 17
  21:27 #

  Bon dia. Em dic fabian, tinc 26 anys, soc a colombia, la meva teva llengua materna es el castella, visc a montcada i reixac, el meu numero de telefon es el 688333427 . M´agrada molt llegir, escoltar musica.
  Soc molt alegre i calmat . M´agrada molt riure i aprendre . Tinc el cabells castanys , Jo porto anells. Sóc cristià i m’agrada molt estudiar català
  bona nit
  Déu els vendiga

  Respondre

 8. Julia

  22 Oct 17
  22:23 #

  Hola! Soc la Julia, tinc 25 anys. Soc de Extremadura i visc a Montcada. La meva llengua materna és el castellà i també parlo l’anglès. El meu número de telèfon es 678 999 2615.
  Soc una dona jova, baixa i prima, tinc els cabells castanys i els ulls marrons. Soc riallera i alegre també treballadora i sincera.
  M’agrada correr, fe esport, ballar i sortir amb els amics. No m’agrada molt cuinar ni menjar. M’agrada molt viatjar i descubrir llocs nous.

  Respondre

 9. Mari Carmen

  22 Oct 17
  22:59 #

  Hola Emma! Soc la Carmen,tinc 56 años, soc de Madrid, però visc a Montcada i Reixac. La meva llengua materna és el castellà tambè parlo una mica el francès. El meu numero de telèfon és el 687882556.
  Visc amb l,Antoni, la meva pareilla, m’agrada molt tocar la guitarra i cantar, tambè m’agrada fer manualitats i no m’agrada gens fer les feines de la llar. Soc una dona prima i porto els meus cabells llargs, rossos i arrinsats, els meus ulls son clars i porto ulleres, m’agradan bastant els collarets.
  Soc sincera, alegra, tímida i nerviosa i tambe una mica mandrosa, però éstic molt contenta d’aprendre el catalá.

  Respondre

 10. Soany Tosta

  22 Oct 17
  23:28 #

  Hola!.. Sóc la Soany.
  Tinc 23 anys.
  Sóc de Hondures.
  Visc a Montcada Bifurcacio.
  La meva llengua materna és el castellà.
  El meu numero de telèfon és el 665793137.

  Traball però en el meu temps lliure m’agrada cuinar, fer pastissos i bescuits.
  Visc amb meva mare i la meva germana.

  Sóc alta.
  Tinc els cabells largo.
  Porto arracades.
  Tinc els ulls marrons.
  Pell morena.
  Sóc sincera i molt tranquil-la em sento bé al tenir companys i també de tenir a la Emma de Professora….

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!