• I tu, què fas durant el dia?

  Sabeu què faig cada matí?

  Cada dia em llevo a les set (7h), em dutxo, em pentino, em vesteixo i preparo l’esmorzar pel meu fill. Jo prenc un cafè amb llet i ell, llet amb cereals. Després em rento les dents. A un quart de nou (8.15h) l’acompanyo a l’escola i vaig a treballar. Agafo el cotxe fins a Ripollet i pel camí menjo un entrepà. Després faig classes i preparo altres activitats. A les dues (14h) plego de treballar i dino. Després de dinar faig 10 minuts de migdiada i recullo el meu fill.

  Ara mireu aquest vídeo i observeu què fa la Júlia durant el dia: https://www.youtube.com/watch?v=JPLJ50WkWao

  M’expliqueu què feu vosaltres durant el dia? Deixeu un comentari.

 1. Piali

  14 nov. 17
  12:00 #

  cada dia em llevo a (7´15h) un quart de vuit, em dutxo amb aigua ben calenta i em vesteixo, esmorzo un suc de taronja, em rento les dents, em pentino i em maquillo. Surto de casa a (8.30h) dos quarts de nou, camino una mica, llegeixo un diari.
  En canvi, dimarts i dijous vaig a la classe de catala a dos quarts de deu del mati.
  Torno a casa a dos quarts de dotze.

 2. jona

  14 nov. 17
  12:02 #

  cada dia em llevo a les 9:30 esmorzo i despres em dutxo i en rento les dents despres em vesteixo ala 11h faig els deures. Despres a la 1:20 dino . A les 2:45 vaig al institut i torno a casa a les 8:50 i sopo a les 9h

 3. galleg/boli

  14 nov. 17
  12:02 #

  Cada dia em llevo a les 8:00 em vesteixo i esmorzo,preparo de esmorzar a la meva filla i le acompanyo al colegi,vaig a tomar un café amb els meus amigs despres sortem em bici de montanya fins fins a les 12:00 els dimarts i dijous estudio catala de 9:30 a 11:30despres vaig a casa preparo de dinar.dino i men-vaig a traballar fins a les 22:00de la nit,torno a casa, sopo, miro la tele una estona em rento les dents i men-vaig a dormir.

 4. teresa

  14 nov. 17
  12:03 #

  cada dia em llevo a les 8.30, em dutxo i em vesteixo i despres esmorzo i despres em rento les dents i vaig a la feina i despres a les

 5. José y Ahmed

  14 nov. 17
  12:05 #

  Cada dia em llevo dos quarts de vuit, em dutxo perparo menjar i prenc un got de llet calenta em rento les dents, em vesteixo a ropa e sorto de casa a dos quarts de nou per agafar el tren. Arribo a la feina a dos quarts de deu treballo peon de construccio. a les una i punt jo dino una bogada descanso e després torno a treballar a les dotze e a les sis torno a casa em dutxo preparo una tortilla e sopo e després faig esport a casa em poso el pijama e miro la tele i Má. dormo

 6. camene echavez cochez

  14 nov. 17
  12:05 #

  cada dia em llevo em rento les desnts em dutxo em vesteixo i vaig a treballar a les dues (14h) plego de treballar i dino despres de dinar faig 10 minuts de migdiada i recullo em meva neta

 7. Aura y Lucia

  14 nov. 17
  12:07 #

  Cada día em desperto i em llevo a les vuit en punt , emorzo suc de taronja i una torrada amb melmelada de maduixa , em dutxo,em pentino i em maquillo i despres em rento les dents.
  Em vesteixo i vaig a classe de catalá des de dos quarts de deu fins dos quarts de dotze.
  Em recullo a la meva neboda a l`escola torno a casa i nosaltres dinem . A les tres en punt tornem a l`escola, mentre jo vaig a comprar a la peixateria , carnisseria i compro tot el que necessito.Torno a recollir a la meva neboda i nosaltres anem a casa.
  Faig el sopa i miro la television mentre sopem rento les plats .
  Em poso el pijama despre em rento les dents i me`n vaig a dormir a les dos quarts de dotze

 8. erick

  14 nov. 17
  12:08 #

  cada dia em llevo a les (9h) nou. em rento les dents i em dutxo. esmorzo un tallat amb pa mentre arreglo a la meva filla. surto de casa a 11·45h tres quarts de dotze, camino 15 minuts per arribar a la feina a les 12.
  Plego de la feina a les 8h vuit. sempre sopo a les 10h deu de la nit i despres miro la televisio. Sempre vaig a dormir a la 1h una.

 9. ibtehal

  14 nov. 17
  12:19 #

  cada día em desperto a les 7h00 ,em llevo i preparo l´esmorzar i esmorzo un tassa de café amb llet amb galetes després em rento les dents .surto de casa a les 9h15 a estudiar. Compro tot el que necessito. Torno a casa, faig feina de casa i preparo el dinar i dino a les 13h30. Sempre a les tardes parlo per telefon amb la meva familia. Jo sempre sopo a les 21h00 de la nit i després miro la televisió. Em rento les dents. Gairebé sempre vaig a dormir a les 23h00.

 10. Javier LP

  16 nov. 17
  1:21 #

  Cada día em llevo a llevo a les cinc en punt, em rento les dents i surto a treballar. Començo a treballar a les sis en punt. Esmorzo a les nou en punt y plego a les dos del migdia. Arribo a casa a les tres quarts de quinze y menjo. Alguns dies per la tarda miro la televisió i altres vaig al gimnas. A les 20:30 em dutxo, parlo per telefon amb la meva familia, supo i miro alguna pel-licula amb la meva noia. Em vaig al llit a les 23:00 aproximadament.

 11. Lucía del Valle

  19 nov. 17
  19:49 #

  Cada dia em llevo a les vuit en punt.
  Esmorzo un suc de taronja i una tornada amb melmelada de maduixa. Dexpre em dutxo amb aigua ben calenta i faig la meva llit. Em vesteixo, em pentino i em maquillo una mica i per últim em rento les dents.
  Els dimarts i els dijous a un quart i cinc minuts i vaig a clase de catalá des de dos quarts de deu fins dos quarts de dotze.
  Quan surto i vaig a comprar tot el que necessito i em dirigeixo/ torno a casa, quan arribo preparo el dinar mentre escolto musica o la televisió. A més si tinc temps escombro i netejo una mica la casa.
  A les dos quarts de dos dino i em prenc un café, em rento les dents una altra vegada i rento els plats també.
  A un quart de dos surto per anar a treballar. Treballo des de un quart de quatre a un quart de deu. I quan plego fa molt fred i vaig rapid a casa.

  Llar dolça llar, llavors sopo qualsevol cosa calenta i una amainada.
  Rento els plats i despre em rento la cara i els dents.
  Per últim si tinc ganes llegeixo una mica. Intento anar a dormir abans de dotze, però no sempre aconsegueixo.
  Ahh i també dia si, dia no truco a la meva ávia per dir-li que l`estimo molt molt.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!