• A casa meva no hi ha rebedor!

    Casa meva és petita. Hi ha 2 dormitoris, un despatx, una cuina menjador i 2 banys. Entrant a la dreta hi ha la cuina menjador i al final de tot, una habitació de matrimoni amb un bany a dins. A l’esquerra de la porta d’entrada hi ha un passadís. Al mig del passadís, a la dreta, hi ha un bany i al final de tot del passadís hi ha el dormitori del meu fill i el despatx. Totes dues habitacions tenen balcó. A dalt del pis hi ha una terrassa molt gran, on tenim un hort i moltes plantes.

    M’expliques com és casa teva? Abans, però, pots mirar el capítol 20 de la sèrie 4CATS:  http://bit.ly/2BVD5gK

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!