• La nostra història

  Vaig néixer en un poble a prop dels Pirineus, La Seu d’Urgell, però quan tenia 17 anys vaig anar a viure a Barcelona per poder estudiar a la universitat. Vaig venir amb molts amics que, com jo, també estudiaven. Vaig deixar els meus pares i casa meva i vaig començar a viure en un pis sola amb el meu germà. Era un pis molt petit i havíem de pujar cinc pisos sense ascensor. Fèiem totes les feines de casa: fregar, anar a comprar, cuinar, però també estudiar i sortir amb els amics…

  Era molt jove, vivia fora de casa i m’ho passava molt bé. A la universitat vaig conèixer molta gent i tinc molt bons amics. Ara treballo a Ripollet i encara visc a Barcelona, però amb el meu company i el meu fill, i en un pis amb ascensor!

  M’expliques la teva història?

   

 1. jonathan

  27 febr. 18
  11:09 #

  Vaig néixer a Rep. Dominicana, a San Cristóbal, a prop de Santo Domingo, però quan tenia
  15 anys vaig anar a viure a Barcelona per estar amb la meva familia junts . Vaig venir amb
  les meves germanes, i vaig començar a viure en un pis amb la meva familia. Era un pis petit i haviem de pujar tres pisos sense ascensor. En el institut vaig coneixer molta gent i tinc molt bons amics. Ara estudio electricitat i visc a Ripollet.
  M’expliques la teva historia??

 2. NAJIMA

  27 febr. 18
  11:12 #

  vaig néixer en un poble molt tranquil. Quan tenia 7 anys vaig anar a estudiar en en escola molt gran i bonica. Vaig viure una vida cómoda amb la meva familia. Quan vaig tenir 33 anys vaig venir a Espanya. Ara visc sola i treballo, així com anar a aprendre català i també informática. Ara estic tan felic que només necessito la meva familia.

 3. aura

  27 febr. 18
  11:14 #

  Vaig neixer el 4 d’abril de 1997en una ciutat que es diu Managua pero vaig venir molt petita a Espanya amb la meva familia .
  Vaig viure en a una casa que tenia dues plantes sense ascensor amb la meva familia i amics .
  Tots fèiem les feines de casa ,vaig anar a una escola vaig fet molts amics.
  Ara visc amb el meu germa i la seva dona i la seva filla en un pis molt gran amb ascensor .
  Treballo els caps de setmana i cuido la meva neboda tota la setmana.

 4. flor Angelica

  27 febr. 18
  11:19 #

  vaig neixer a Republica Dominicana, a Haina, quan Tenia 33 anys vaig anar a viure a Barcelona per poder treballar i estudiar a la universitat. Vaig venir amb a la meva familia. Vaig deixar els meus amics i vaig començar a viure en un pis sola amb la meva mare. Era un pis mitjà i havíem de pujar quatre pisos amb ascensor. Fèiem totes les feines de casa: fregar, anar a comprar, cuinar, pero també estudiar i sortir amb la meva mare.

  Era molt jove, i vivia fora del meu país i m´ ho passava molt bé. A la universitat vaig conèixer molta gent i tinc molt bons amics. Ara treballo a Ripollet i encara visc a Barcelona, però amb el meu company i el meu fill, i un pis també amb ascensor.

 5. José Antonio

  27 febr. 18
  11:21 #

  Vaig Neixer el 13 de juny de 1988, jo vaig neixer a Veneçuela, jo vaig venir el any passat per aprendre a parlar Català, jo vaig venir en aviò per viure amb els meus germans i la meva neboda, jo vull treballar a Barcelona perque vull començar un somni de viure a Barcelona per aprendre a parlar amb la gent de catalunya i aprendre un altre idioma i jo no tinc gens de ganar de tornar a la meva ciutat perque estic molt feliç i content a Barcelona

 6. teresa

  27 febr. 18
  11:24 #

  vaig neixer el 20 de gener de 1973 a Juticalpa, Honduras, pero quan vaig tenir set anys vaig viure a la ciutat de Tegucigalpa amb la meva àvia perquè vaig estudiar. Vaig viure en una casa petita amb els meus germans i cosins. Vaig tenir molts amics. Ara treballo a Ripollet i vics amb la senyora que cuido.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!