RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Ai! Remei, que vindràs avui? Sí, oi?

  Parlem de diftongs! Dimecres els vam descobrir. Ja sabeu que són dues vocals en contacte que sonen a la vegada, és a dir, en el mateix cop de veu. He pensat que ho podeu repassar una mica, per la qual cosa podeu completar els vostres apunts i fer unes quantes pràctiques. Ai, ai, ai… Espero que no ho trobeu gens complicat!

  Si no en teniu prou, podeu fer les activitats en línia que proposen els Itineraris d’aprenentatge que us proposo als enllaços. Per trobar els diftongs, heu d’anar a Ortografia i, d’allà, a vocalisme. Els trobareu de seguida a l’índex!

2 comentaris

 1. marie

  26 Nov 11
  18:50 #

  HOLA EVA.
  No trobo la teva adreça email , així que et copio el treball de grup (Begoña/María/Toni/Marie) aqui sota .
  Perdó…i Moltes Gràcies !
  Marie

  “L’HORTET DEL AVI”
  Arà que s’acosten les festes de Nadal, us oferim els nostres productes de primera a uns preus sense competència. Aprofiteu l’ocasió!
  Les peres extras del Segrià a 1,20 eur/kg i 2 kgs per només 1,80 eur. Les magranes de tardor, les trobareu a 2,60 eur/kg. Les dolces pomes de Lleida a un immillorable preu : 1,20 eur/kg. També trobareu les verdures de més qualitat, com les carxofes a 3,50 eur/kg i els exquisits calçots a 5 eur el manat.
  Per la compra d’1 kg de raïm pel cap d’any, us obsequiarem amb una ampolla de cava.
  Aqui , a “L’HORTET DEL AVI” , tindreu les millors ofertes!

  Fruites i Verdures L’HORTET DEL AVI
  Mercat del Camp – Parada núm. 13.
  Tel.: 111 111 111
  —————————————————————

  Respondre

  1. efolgado

   28 Nov 11
   13:50 #

   Hola, Marie,

   He adjuntat el text en un document per poder-lo penjar al bloc amb les correccions i el format dels altres que m’aneu enviant.
   Gràcies!

   Respondre

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>