RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Conferència de Muriel Casals a Molins de Rei

  Dimecres 29 de febrer, a les 19.30 h  a La Gòtica, no podeu faltar a la conferència “Futur nacional, llengua i economia” que organitza el Servei de Català, a càrrec de Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural, una entitat que el 2011 va celebrar el 50è aniversari.

  Actualment, Òmnium intervé i es posiciona davant les qüestions d’actualitat que tenen transcendència o afecten la societat catalana i per això organitza campanyes de sensibilització, reivindicació i resposta que refermen la realitat cultural i nacional de Catalunya. Amb la Federació Llull (Acció Cultural del País Valencià i l’Obra Cultural Balear), l’entitat coordina les seves accions portades a terme en el marc dels Països Catalans. En podeu veure el documental que va fer TV3 sobre l’entitat si aneu a #Òmnium50A.

2 comentaris

 1. david fuentes

  01 Mar 12
  20:35 #

  Està molt bé Eva, això de poder fer exercicis en aquest blog. És una manera de poder resoldre dubtes i d’aprendre d’una manera entretinguda. Animeu-vos companys a fer comentaris!!!!! Tono Asensio on ets??? jajajaja!!!!

  Respondre

  1. david fuentes

   01 Mar 12
   20:35 #

   Toni Asensio no Tono, jajajaja!!!

   Respondre

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>