RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Vocalisme: a/e – o/u àtones

  Aquests dies estem fent la correcció dels exercicis de Setmana Santa i, com sabeu, han sortit excepcions sobre aquestes vocals, les a/e àtones i les o/u àtones. He pensat que podeu consultar-ne la teoria i fer-ne exercicis que teniu als Itineraris d’Aprenentatge. Només heu de fer clic als enllaços:

  Vocalisme: a/e i o/u àtones

  Veureu que en aquest enllaç hi ha l’apartat d’ortografia. Heu de fer clic a vocalisme i d’allà us apareixerà una pàgina amb la introducció. Al marge esquerre hi ha l’índex. Per treballar aquest apartat, heu de fer clic a Vocal neutra: a/e àtones i Vocals o/u àtones que trobareu a l’esquerra. Mireu-vos la teoria i feu-ne les activitats, que us aniran molt bé per repassar.

  Ànims, que això ja ho tenim al sac!

   

   

3 comentaris

 1. gamefly free trial

  29 May 19
  6:06 #

  Your style is really unique in comparison to other folks I’ve read stuff from.
  Many thanks for posting when you have the opportunity, Guess I will just book mark this
  web site.

  1. efolgado

   29 May 19
   18:05 #

   Moltes gràcies pel teu comentari. Espero que el blog et serveixi per aclarir dubtes i aprendre el català.

  2. efolgado

   03 Jun 19
   17:53 #

   Moltes gràcies!