1. José Enrique

    07 gen. 14
    15:34 #

    Aquest és el primer llibre que llegeixo de Quim Monzó i no tinc cap dubte que és un gran escriptor i un reconegut periodista.
    El millor del llibre és: que és d’una lectura molt senzilla i ràpida, sobretot per als que estem aprenent català, ja que són trenta relats independents els uns dels altres.
    El que menys m’ha agradat és que l’he trobat fluix; els començaments de les històries estan molt bé, semblen interessants, però a mesura que van avançant i sobretot els finals de la majoria, són massa absurds, sense sentit i mal acabats per al meu gust.

  2. MARTA FERRERES

    05 gen. 14
    15:32 #

    He llegit aquest llibre recomanat pel professorat del centre de normalització lingüística de Badalona, ja que estic cursant el suficiència 1.

    El llibre m’ ha semblat interessant i m’ ha agradat, encara que en alguns contes (com a “La Fauna”) l´he trobat una mica impertinent i cruel.
    Una part dels contes tracten sobre temes amorosos , viure en parella, gelosia , promiscuïtat , monogàmia …
    L’altra part es dedica a deformar contes populars com poden ser la bella dorment del bosc, la Ventafocs , els dibuixos animats Tom & Jerry …
    El que més m´ha agradat és “La Monarquia”, una sátira que s´assembla molt a l´actual en què vivim.
    Recomanaria aquest llibre ja que és molt fàcil de llegir , posant sempre al lector en una constant intriga que et premet no perdre el fil a causa de la brevetat de les històries, també a la gent que li agrada reflexionar i veure el final dels contes amb finals inesperats.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius