• Joana E., de Maria Antònia Oliver

    joana ENota de l’autora:”Aquesta és una història real. Vaig conéixer na Joana a Barcelona, l’any 1979. Era una dona de 69 anys, extraordinària, molt guapa, molt grassa, molt vital. Em va explicar la seva història i jo li vaig dir que en volia fer una novel.la. Ella es va posar a riure i em va dir: «Però si és un melodrama! No s’ho creurà ningú.»”

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Miguel

    25 març 15
    18:18 #

    M’ha sigut molt grata la meva assistència a la lectura del llibre. Té algunes paraules mallorquines que em costen d’entendre.
    Els personatges són molt interessants per les seves vivències i al final m’ha resultat un llibre de segona lectura.

  2. Montse

    25 març 15
    18:11 #

    Es un fet real amb recursos literaris amb molta intriga. És una crítica a la socitat d’aquell temps. El protagonisme és de les dones. Personalment recomano aquest llibre perquè m’agradat molt.

  3. elisa arranz

    25 març 15
    18:09 #

    M’ha agradat molt el final perquè ella reacciona molt bé després de tot el que li fa la família, i també amb el doctor. Parla molt de sentiments i de la capacitat de tornar a començar.

    És un llibre fàcil de llegir i enganxa pequè té intriga. Tant el poden llegir homes com dones.

  4. isabel

    25 març 15
    18:02 #

    M’ agradat molt perquè l’autora ha descrit la forma de viure a les Illes i la protagonista ha viscut moltes situacions alegres, tristes, intriga i sorpreses….
    Era una venjança i ho va aconseguir.

  5. Adela

    25 març 15
    17:55 #

    Aquest, és un llibre que des de bon començament t’ enganxa pel l’ aura de misteri amb què envolta la història la escriptora.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius