• Fem la ruta sobre “Els silencis de Betúlia” amb el seu autor, Jordi Font-Agustí

    El grup que es troba els dimarts al matí al Centre de Recursos per a la Dona (CRAD) ha llegit aquest llibre, i els ha agradat tant que han volgut conèixer -o reconèixer- els espais on transcorre aquesta novel·la del badaloní Jordi Font-Agustí i, sobretot, els jardins del parc de Ca l’Arnús.

    Posats en contacte amb l’autor, aquest es va oferir molt amablement per fer-los de guia i per resoldre o respondre qualsevol dubte que tinguessin.

    Primer, les assistents al club de lectura del CRAD, amb la seva conductora Montse Górriz, es van trobar a la Biblioteca Canyadó i Casagemes-Joan Argenté (al costat del parc) per parlar amb l’autor sobre el llibre i les seves impressions, i després van fer la ruta al parc de Ca l’Arnús tots plegats, i van descobrir els racons i les històries amagades darrere el text.

    20160524_111028

    Els silencis de Betúlia va obtenir el Premi Ciutat de Badalona l’any 1999.

    AQUÍ teniu les fotos de la sortida, que va ser el dia 24 de maig de 2016.

     

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Ana fernandez

    26 juny 19
    17:43 #

    Costa una mica engaxar_se a la Historia, un cop dintra te agrada, es de fácil lecctura

  2. Carme

    26 juny 19
    13:18 #

    És un llibre que amb el ritme que ha portat ens ha anat atrapant, mica en mica i, ens ha transportat al llarg de la història, descobrint sense presses tots els misteris de la novel·la. Recomano molt la lectura, aquest llibre m’ha agradat molt.

  3. Montse

    02 juny 16
    13:11 #

    Va estar molt bé. Vam gaudir-ho molt amb en Jordi i les seves lectures i explicacions.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius